China Glaze – Side-Saddle

Kollektion: Rodeo Diva, Hösten 2008

Ett murrigt höstlack passar väl riktigt bra nu va? Jag har inte börjat testa Vintage Vixen-lacken än utan håller mig till gamla godingar. Side-Saddle fick jag i senaste leveransen från 8ty8 och det är ett lack som jag har varit sugen på länge.

Lever det upp till förväntningarna då? Ja, i alla fall mina förväntningar. Jag tycker att det är ett vampigt, mörkbrunt lack som har en röd ton. Vilket skimmer sen då? Otroligt varmt och snyggt i guld.

Applicering: Nja. Lite för rinnigt för att det ska vara en fröjd att lacka med. Jag tycker i och för sig att China Glaze har en förmåga att vara lite rinnigt men väl på nageln sitter det oftast som berg. Det räckte med två lager och det torkade helt ok snabbt med China Glaze Fast Forward. Eftersom det var lite svårt att kontrollera lacket lyckades jag kladda och det ser inte helt perfekt ut som jag hade önskat.

Underlack: Orly Bonder
Överlack: China Glaze Fast Forward

Åh, vad jag är förtjust i Rodeo Diva.

Nu ska jag fortsätta kolla idol. Alltid lika kul, tycker jag. 🙂

Annonser

12 reaktioner på ”China Glaze – Side-Saddle

  1. Åh det är fint!
    Trodde dock det hade en aning lila i sig..?

    Ett annat brunt med lite röda toner är ju Cheryl från Zoya Wicked 🙂

    • Jag trodde nog också att det skulle ha mer lila i sig. Men snyggt är det ändå. Wicked är en kollektion jag inte fått tummen ur att skaffa än men det kommer. Var tvungen att slå till på massa Burlesque-lack först. 😛

  2. Det var ett tag sedan jag fick ett stort ha-begär av något nagellack (vilket fått mig att undra om jag börjar bli sjuk eller nått 😛 ) men det här var helt underbart! Vill haaaa….

    • 🙂 Jag har alltid habegär efter något men det har lagt sig lite efter att jag fanatiskt har försökt få ihop Kaleidoscope och OMG!. Nu när jag är klar med de kollektionerna så känns det lite konstigt. Inte för att min önskelista är liten…men det är inget jag MÅSTE ha just nu.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s