Cetuem 111 över Side-Saddle

Så fort Cetuem-lacken dök upp blev jag mest nyfiken på glitterlacket i orange/koppar. Anade att det skulle se coolt ut över Side-Saddle.  Jag målade på ett lager på varje nagel och glittret hamnade lite i oordning på naglarna men det gör inget för det blev en snygg effekt. Det här är ett lack för layering och inget annat, tycker jag. Själva konsistensen i lacket var ganska tjock så jag tror inte att det skulle bli ett bra resultat att ha det som ett täckande lack. Jag avslutade med ett lager China Glaze Fast Forward för att ge det en lite mer jämn yta.

Det gick inte att fånga hur coolt det var i verkligheten men tänk att det bara blänker och glittrar i koppar, som om man har nyputsade mynt på naglarna.

Jag kan meddela att det var en ren mardröm att ta bort detta lacket. Satt som berget och glitterbitarna är sexkantiga och fastnar och river upp bombullsrondellen. Urk. Jag kommer ändå att använda detta igen.

14 reaktioner på ”Cetuem 111 över Side-Saddle

  1. Läckert! Jag måste skaffa mig några roliga layer-lack jag också, det är dåligt med sådana i min samling. Ser fram emot Nubar 2010 som kommer finnas hos Nailmail i oktober.

    Funkar dip-in remover på såhär stora glitterflakes tro?

  2. Det var faktiskt väldigt fint över side saddle, men jag förstår att det var svårt att ta bort. Sparkle-icous från OPI var fruktansvärt jobbig att ta bort, på tal om det. Trodde jag skulle förlora förståndet. 🙂

  3. blev ju assnyggt! håller med, en mardröm att ta bort dessa flakes. fundrar allvarligt på att byta/ge bort mitt turkosa för jag har andra flakelack jag gillar mer.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s