Orly – Lunar Eclipse

Kollektion: Cosmic FX, Hösten 2010

När jag fick den här flaskan i min hand blev jag mållös. Gud vad vackert. En mörk, djup blå färg med massa, massa skimmerpartiklar i blått och lila. Är det glassflecks? Jag fullkomligt älskar det här lacket. Jag tycker det påminner om ”Drinkin’ My Blues Away”. Detta känns dock mer komplext. Det passar verkligen in i kollektionen för just ord som kosmiskt är otroligt passande. Jag tänker på rymd när jag tittar på det. Tyvärr är det svårt att fånga det lila i lacket. Det syns mer i verkligheten. Det är inte galet duokromt men viss färgskiftning går ändå att ana.

Applicering: Jäj, lätt att måla med. Orly är suveräna på formulan. Tre lager blev det dock. Lyckades stöta till två naglar när jag skulle hjälpa sambon att bära in golv. Annars upplevde jag torktiden som helt ok.

 

English: Oh my…what a lovely polish. When I got the bottle I just stared at it and thought…wooow. So stunning! It fits so great in this collection ‘cause all I can think of is cosmic and space. Maybe it’s a brother to ”Drinkin’ My Blues Away”? Lovely blue color with a purple duochromic feeling and nice glitter. Yeah, there’s a lot of glitter going on there. I’m in love.

Application: Very smooth formula and easy to apply. Three coats and normal dry time.

 

Äntligen är det 1:a Advent. Jag har grejat hela dagen och fått upp stjärnor både här och där. Älskar det. 🙂

Annonser

7 reaktioner på ”Orly – Lunar Eclipse

  1. Ping: Orly – Cosmic FX Hösten 2010 Sammanfattning « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s