Jippikajej! Lackleveranser!

Jag lyckas ofta beställa lack så att flera leveranser kommer på samma gång. Sånt gillar jag. Massa paket och massa lack att beundra. Igår fick jag från Transdesign och ett litet paket från en säljare på eBay. Idag fick jag Kleancolor. Wohoo!

 Fina va?

New polishes came in the mail this week. Kleancolor, China Glaze and CND. Woohooo. *happy dance*

Annonser

11 reaktioner på ”Jippikajej! Lackleveranser!

  1. Jag är också sugen på Kleancolors men deras cracklelack! Finns det någon ebay säljare du rekommenderar? Jag tycker det är en djungel där. CND duon ser fin ut också! Ja, alla lack ser faktiskt fina ut 🙂

    • Jag kommer inte ihåg vad säljaren heter men jag brukar alltid kolla så att betygen är bra på säljaren innan jag handlar. Har inte blivit lurad hittills och jag har beställt många gånger på eBay.

    • Ja, det är ju nästan omöjligt. Nu visste jag direkt vilket jag ville prova men problemet sen är ju att jag har massa andra lack som inte är testade än. Stressigt nu. Hehe.

      • I absolutely hate the smell of Fast Forward, so I rarely use it, but I reserve it for use over Zoya and Orly polishes which seem to especially dislike Seche Vite. Some people say they don’t like the Seche Vite smell, but I hardly notice it, whereas this stuff nearly makes me feel sick! Weird.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s