China Glaze – Señorita Bonita

Kollektion: Island Escape, Sommaren 2011

Jag älskar lila när resultatet blir som med Señorita Bonita. Det här är en favorit…återigen. 🙂 En lysande rödlila med glitter i rosa. Basen är skimrande så resultatet blir verkligen otroligt. Bilderna vill gärna bli helt kass. Jag kunde inte fota det här hur jag än gjorde. Som tur är så finns det andra bättre bilder där ute.

Applicering: Alltså…jag vet inte riktigt. Blue Iguana var mycket lättare att måla med. SB känns mer rinnig och svårhanterlig. Ingen katastrof på något sätt men jag blev inte helt nöjd med hur det ser ut efter att jag har målat. Torktiden är bra och jag målade med tre lager.

English: This is a purple I love. So beatiful! Red toned purple shimmer with glitter in pink. So cute and it fits well in summertime. Hard to capture with the camera though. Couldn’t get any good pics. Well, I think you all know by now, this is a beauty.  

Application: Runny and a little bit hard to paint with. No disaster but Blue Iguana was a dream to paint with if you compare with SB. Drytime is normal. 


 

 

Annonser

18 reaktioner på ”China Glaze – Señorita Bonita

  1. Jag har varit grymt sugen på det där lacket länge, men tvekat över hur det egentligen ser ut på naglarna. Men nu blir det definitivt ett köp =) Superfint.

  2. Ping: Pamsans favoriter 2011 « ClawsInColor

  3. Ping: China Glaze Island Escape Collection Summer 2011 « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s