Zoya – Tiffany

Kollektion: Flames, Vintern 2010

Zoya har gjort så många vackra kollektioner det senaste men jag har inte hunnit beta av ens hälften. Jag kände för att testa Tiffany, som ingår i Flames-kollektionen från i vintras, men passar lika bra året om. Speciellt sommartid. Basen är persikofärgad men jag tycker att den skiftar lite. Ibland ser det nästan lite rostorange ut och ibland ljust persika. Jättegulligt, verkligen. Det är fyllt med Zoya’s typiska glitter i guld som är som små, små flakes och glittrar hej vilt.

Funderar ibland på att göra jämförelser på några av Zoya’s lack. En del ser lite väl lika ut. Det blir nog av någon gång i mitt liv. Nagelhjul kanske inte är så dumt ändå. 🙂

Applicering: Tre lager som flyter på fint och lätt. Torktiden är normal.

English: Tiffany is one of the cuties from the winter 2010 collection, Flames. Tiffany fits absolutely perfect in the summer too so I decided to try it on. Peachy base with lots…I mean lots of the typical Zoya-glitter in gold. Very cute and besides that it varies in colors. Sometimes it looks like rusty orange and sometimes peach. 

Application: Three coats, great formula and the drytime is good.

Sorry men jag var bara tvungen. Vem kan motstå Tiffany Persson liksom?

International readers, I’m sorry, but today I had to post something really funny that unfortunately is in swedish.

 

11 reaktioner på ”Zoya – Tiffany

  1. Hm, gillade utefärgen bättre än innefärgen, baserat på dina bilder. Orange är ju inte min grej! Har inte heller kommit mig för att testa särskilt många av alla fina lack. Har hälften av denna kollektion tror jag, t.ex.

    • Haha, det kan jag tänka mig. Att du inte gillar det. 🙂 Kul när man börjar lära sig alla ”kollegors” smak. Jag tycker det är urgulligt. Men tufft och fränt är det ju inte direkt.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s