Misa – Krystal Water

Kollektion: Paradise Shore, Sommaren 2011

Inköpsställe: Nailmail

Har haft en liten ofrivillig paus från bloggen i helgen. Det har varit intensivt med cykelhappening, en årlig händelse i grannbyn där man lagvis ska trampa runt på cykel, utföra olika tävlingar på vägen, svara på tipsfrågor och ta sig en öl eller flera på vägen. På kvällen var det dans i folkparken. Ja, ibland är inte livet rock & roll helt enkelt :). Dessutom var det schlagertema vilket inte rimmar väl med vår musiksmak. Nåja, ibland får man offra sig helt enkelt och det var riktigt trevligt, trots allt.

Krystal Water hade jag dock på naglarna innan dess och det var ett lack som gjorde mig glad i det gråa vädret. Underbart turkosblått skimmerlack som nästan såg duokromt ut i vissa ljus. Det skimrade till i blått ibland men oftast är det mer turkosblått. Jag tänker verkligen på kristallklart vatten i Thailand. Jag vill inte att sommaren ska vara slut men bär man det här så får man ändå känslan av att det är mitt i Juli.

Applicering: Jag gillar formulan men den är aningens skir. Jag har tre tjocka lager på bilderna men det torkar relativt fort. Däremot fick jag tipwear omedelbart efter China Glaze Fast Forward Top Coat. 😦

English: Krystal Water does really look like crystal clear water and I immediately thought of the water in Thailand. This makes a grey day a little brighter. It almost look duochrome sometimes. In between it flashes blue even if it’s actually turquoise.

Application: The formula is great but sheer. Three thick coats is enough and drytime is normal but China Glaze Fast Forward Top Coat caused tip wear almost immediately. 😦

Annonser

16 reaktioner på ”Misa – Krystal Water

  1. Ping: L.A. Girl Glitter Addict – Uninhibited « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s