China Glaze – TTYL

Kollektion: OMG! Collection, Våren 2008

Inköpsställe: Förmodligen eBay. 🙂

HOLOFREDAAAAG! Jag kom ihåg. Har missat detta två fredagar i rad. Jag hade TTYL på naglarna redan förra veckan men jag har sparat inlägget så att jag kunde posta det idag.

TTYL är ganska fisigt i färgen så det är tur att det är holo. Solbrist har vi haft så jag har inte fått fram den rätta känslan i lacket. Färgen är någon typ av persikorosa men trots den lite mesiga färgen är det vackert. Ja, vilket lack är inte vackert när där finns holo? Idag blir det många bilder i lite olika typer av belysning.

Applicering: Är inte helt förtjust i formulan. Knepig att få jämn. Tar man för lite lack på penseln och dessutom jamsar runt är det kört. Lagom med lack och få drag, det är hemligheten för att få det snyggt. Tre lager och torktiden var snabb. Jag körde topplack även om det sägs att effekten försvinner. Jag tyckte att lacket blev mycket snyggare med ett topplack.

English:

Collection: OMG! Collection, Våren 2008

It’s holotime and friday! Yay! TTYL is possibly a bit dull if you look at the color but hey, it’s holo. That makes this interesting and fun despite the pale color. It’s some mixture of pink and peach, I think.

Application: I’m not found of the formula. Be fast when you apply this and don’t use too many strokes. That will mess it up. Three coats and very good drytime.

18 reaktioner på ”China Glaze – TTYL

  1. Jag älskar blah färger med holo, tycker det blir så häftigt! Bra när man vill ha diskreta-men-ändå-inte naglar, liksom 😛 Tycker bild två och tre är speciellt häftiga, ser ut som att du fick två ”holobågar” per nagel! Mina naglar ger inte såna roligheter, de är för platta (men för runda för att fimobitar ska sitta ordentligt… Precis fel form på naglarna! XP)… Jag sparar mina holos, de få jag har, till när vi får solljus igen – jag byter lack varje 2-3 dagar, och vill inte slösa hololack! Ang topplack… Har du provat att köra en holo sandwich? baslack-hololack-topplack-ett avslutande lager hololack! Då slipper man att effekten mattas av, men man får allt det bra från topplacket 😀

    • Jag tror att det blev två holobågar tack vare att jag har belysning från två olika håll. Bra tips ang holo sandwich men jag upplevde det faktiskt inte som att effekten mattades av. Det blev snarare bättre med topplacket.

      Borde också spara holosarna till solljuset men kan inte låta bli.

  2. Tänker på blandfärs när jag har på mig TTYL, gillar det mesiga i färgen. Den är liksom mjäkig, men så blänker holot till och river en i ögat och plötsligt är det inte mjäk.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s