Nfu Oh 59 vampar till Riveter Rouge!

Inköpsställe: Nailmail

Det var längesedan jag lackade med NfuOh 59, det mörkröda jellylacket med flakes. Yum. Jag lackade med ett lager över Riveter Rouge och även om inte skillnaden blev jättestor så blev det mer glansigt, jelly och vampigt. Det passar ju bra att visa detta idag då Sminkan har ”Vampiga Veckan”. Flaksen är multikroma och skiftar i olika färger. Ibland är de gulorange och i vissa lägen dyker grönt upp. Över Riveter Rouge är flaksen inte så framträdande men de ger en fin effekt.

English:

Layering with NfuOh 59 over Riveter Rouge. I think it turned out nice. Vampy and glossy.

6 reaktioner på ”Nfu Oh 59 vampar till Riveter Rouge!

  1. Det ser verkligen snyggt ut. Jag älskar flakes på andra, men inte på mig själv. Jag undrar varför egentligen för det är ju så här de ser ut… Man är konstig ibland. Alla fall, en äldigt fin kombination och ett strålande bidrag till vampiga veckan. Undrar om jag ska samla länkar någonstans… Jag hade inte tänkt så långt men blir vi några som hoppar på vore det ju bra att få det samlat.

    • Jag är nog likadan. Tröttnar ofta fort på flakes men den här manikyren blev jag glad i. Får se om det blir några fler vampiga lack i veckan. Har massa andra inlägg på gång som är så lite vamp det kan bli. 😀
      Länka gärna om det är många som hänger på.

    • Du har nog rätt där. Originalet är helt klart bättre. Skönt ändå att kunna förändra en manikyr utan att behöva ta bort den befintliga. Då går det fort och lätt att lacka till nytt. 🙂

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s