Zoya – Kotori

Kollektion: Downtown Collection, Hösten 2008 (?)

Inköpsställe: Inte en aning, minns verkligen inte.

Sminkan kör ju blått tema denna veckan och det är ju kul att försöka hänga på. Upptäckte att jag inte har så många blå otestade lack kvar. Knäppt, jag som älskar blått. Kotori har jag visserligen testat förut men inte visat på bloggen. Det är en väldigt vacker nyans av mörkblå med massa glittrigt skimmer. Basen är nästan svart och himla skir men det gör ju att glittret får den framträdande rollen. Kameran vill gärna göra om blå lack till en blåare nyans. Svårt att förklara. Färgen är lite mer urvattnad men inte på ett dåligt sätt. Dammigare blå än hur det ser ut på bilderna. Jag är sämst på nyanser men det är snyggt helt enkelt.

Applicering: Väldigt skirt och lite rinnigt men ändå lätt att kontrollera. Första lagret ser hur mesigt ut som helst men det bygger på fint efter tre lager. Jag lackade med tunna lager här så det fick bli fyra. Trots det var inte torktiden så lång. Däremot fick jag tipwear fort efter China Glaze Fast Forward.

 

English:

Collection: Downtown Collection, Fall 2008 (?)

This is a very beautiful blue. Dark, sheer base with lots of shimmer that sparkles a lot. I think this blue shade is so nice. Can’t really descibe it though.

Application: Sheer formula but after three coats it looks like the bottle. Drytime is good but I got tipwear after I’ve used China Glaze Fast Forward Top Coat.

 

15 reaktioner på ”Zoya – Kotori

  1. Mmmm! Kotori! Jag älskar Kotori!

    Jag gissar att du köpt den från NailMail för den fanns i något tidigt paket hos dem. Men vad vet jag… Jag tror jag köpte den då alla fal. Den, Cyma och Casey kanske…

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s