Zoya – Gemma

Kollektion: Intimate Collection, Våren 2011

Inköpsställe: eBay hos en säljare som inte längre finns registrerad.

Vilken tur att Sminkan kör igång en ny temavecka. Grönt är det som gäller och hade inte hon kört igång temat så hade jag gjort det själv. Har massor av gröna lack som jag vill testa så det får bli en grön vecka här också. Jag har verkligen sett fram emot att få testa Gemma från Zoya’s vårkollektion. Jag blev inte helt förtjust. Kanske passade detta inte en novemberdag? Det kanske är meningen att Gemma ska bäras på våren? Färgen är blekt militärgrön med skimmer i blått som inte syns tydligt alls. Jag hade stora förhoppningar på skimret här. Nu kan det även vara så att det var topplacket som förstörde allt.

Saken är den att min senaste flaska av China Glaze Fast Forward Topcoat hade taskig gängning från början så varenda gång jag har skruvat av korken har det gått trögt och små bitar av den svarta plasten har ramlat ner både i lacket och runt öppningen. Dessa små bitar har då följt med och lagt sig fint på det nylagda lacket. På mörka lack syns det kanske inte men på ljusare lack blir det inte så snyggt. Jag har klabbat med topplacket och grejat för att försöka få bort bitar. Därför blev slutresultatet skit och jag har bestämt mig för att så fort som möjligt köpa ett nytt topplack. Kanske var det detta som förstörde min upplevelse av Gemma.

Applicering: Lite rinnigt och det är lätt att man får för mycket lack med på penseln. Annars är det helt ok att måla med. Resultatet blir jämnt och fint så länge man inte förstör det med dumt topplack.

 

English:

Collection: Intimate Collection, Spring 2011

Sminkan is now having a green week and I will of course join. I was looking forward to try Gemma but got a bit disappointed. It’s so pale and the blue shimmer isn’t that obvious. Maybe it really is a spring polish? I think the main reason why I doesn’t fall in love with it is that my China Glaze Fast Forward Top Coat has a bad tap. Small black plastic pieces falls onto my polish and ruin it all. I think I need to buy a new one. 😦 That’s why it looks so squishy. I tried to get rid of the pieces with the help of the brush. Bad idea. Well. Here it is anyways.

Application: Runny and it’s easy to get too much polish on the brush that all of a sudden makes a big pool on the nail. Otherwise the formula is ok and the result is even if you don’t ruin it with a bad top coat.

 

11 reaktioner på ”Zoya – Gemma

  1. Jag blev inte heller direkt frälst i det här lacket. Det låter intressant, det såg fint ut på alla jag såg bära det innan jag beställde det, men det såg verkligen inte okej ut på mig själv. Tyvärr. Jag ville verkligen tycka om det!

    Dessutom tänker jag på Gemma från SoA, och det här är knappast ett lack som matchar den karaktären! Buuuu (nej, jag är inte ett dugg ansvarig för mina assocationer!)!

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s