OPI – Green-wich Village

Kollektion: Mod About Brights, Sommaren 2008

Inköpsställe: Transdesign

Jag behövde något poppigt och slet fram Green-wich Village från OPI. Jag har haft det i ca 1 1/2 år ståendes alldeles otestat. Det här är verkligen grönt. Groda, är det som poppar upp i skallen. Den här borde ha ingått i Muppet-kollektionen och hetat Kermit. Det är kräm, det är jättegrönt och det gör mig glad en grådassig dag som denna.

Applicering: Trots den onödigt breda penseln är det lätt att måla med. Lagom konsistens men jag behövde tre tunna lager. Torktiden var snabb och bra.

 

English:

Collection: Mod About Brights, Summer 2008

A fun, green shade that looks like a Kermit green. This is a creme that makes me happy a grey day like this.

Application: I’m not a fan of the wide brush, otherwise there’s nothing to complain about. Good formula, three thin coats and good drytime.

 

12 reaktioner på ”OPI – Green-wich Village

  1. Hahahaha! Jag publicerade precis mitt inlägg om samma lack! Det har legat i arkivet sen i våras men idag tänkte jag, skulle vara en bra dag för Green-wich Village! 😀

    Det är ett vackert lack!

  2. Haha, läste först sminkans inlägg och sen ditt direkt efter, blev lite förvirrad 😉 men jag måste säga att nja, jag är inte så sugen på detta. Jag gillar ju både grönt och starka färger men denna lämnar mig oberörd av nån anledning 🙂

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s