China Glaze – Mistletoe Kisses

Kollektion: ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice, Vintern 2010

Inköpsställe: 8ty8 Beauty

Jag verkar leva efter mottot; ”Spar det bästa till sist”. I alla fall när det gäller nagellack. Jag har en hel del fina godingar hemma som börjar få år på nacken men som jag borde ta fram. Jag menar, Absolutely Alice står hemma otestat bara för att nämna ett lack. Här har vi ytterligare ett exempel på en godbit som stått ett år på hyllan. Mistletoe Kisses från förra årets härliga julkollektion.

Det här var då ett vackert grönt lack. Helt unikt i min samling och jag kan inte komma på någon dupe därute heller. Det här är t.o.m. finare på nageln än i flaskan. Det är inte varje dag det händer. Det är fyllt med silverglitter i en grön bas. Den gröna basen är svår att beskriva. Jag ser varken en gul ton eller blå ton. Det är inte en typisk julgrön. Lacket skulle lika gärna ha kunnat släppas i en sommarkollektion. Det är liksom sött. Om du gillar grönt och inte har haffat Mistletoe Kisses än är det dags att göra ett inköp.

Applicering: Himla perfekt formula. Varken för tjock eller för tunn. Täcker oväntat bra men jag använde tre lager. Brukar alltid göra det första lagret tunt. Torktiden kunde ha varit snabbare men det är inte överdrivet segtorkat.

English:

Collection: ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice, Winter 2010

I always wait to long before I try some beautiful polishes. For example, I have Absolutely Alice and I have had it for a year and a half now and I haven’t tried it yet. I’m nuts, I’m aware of that. Well, here’s another gorgeous polish that I have had in my stash for over a year. Now I wonder why.

Mistletoe Kisses is so sweet. The cutest green I’ve ever seen. Lots of glitter in silver and nice green base. It’s unique but I don’t think it screams Christmas. I think this could fit great in a summer collection too.

This is NOT color accurate. It’s much ligher irl and not blue toned at all.

I feel uninspired. If you have any good music (rock & roll only) in your ear, please enlight me. 🙂

25 reaktioner på ”China Glaze – Mistletoe Kisses

 1. Det kan finnas hos Nagelglädje på Tradera. Iaf. Jag brukar också vänta med de riktigt intressanta lacken, men jag körde detta förra julen. I just couldn’t help myself. Väldigt awesome lack.

 2. Hum hooom… jag minns att jag lackade med det här förra julen, och det lämnade mig rätt oberörd. Längtade mest efter att få lacka om, så det rök illa kvickt. Undrar om jag skulle tycka annorlunda i dagsläget.

 3. Looked at other swatches of this and yes, yours looks much darker! I like the way it looks in your pics – but if it is indeed much lighter in real life, not so good 😦

  Music for you = how about this:
  Dope Stars Inc: Kiss
  or if you fancy domething old school:
  Kiss: Not For The Innocent

  Hipe you’re having a good day!

 4. Ah, fina gröna glitter!! Som en gran nån har sprayat silverglitter på 🙂 Älskade detta lack förra året och det kommer nog upp igen även denna jul. Fast först ska jag testa det gröna ur CG:s senaste julkollektion, ”Glittering garland”.

 5. Skönt att höra att det inte bara är jag som låter lacken stå till sig-ibland vääldigt länge-innan man tar sig an dem! Jag verkar helt inkapabel att lacka med grejerna när de är nya, iallafall ofta.

  Men visst är det fint!

 6. Jag är också suverän på att låta lacken stå orörda hur länge som helst innan jag provar dem, men det här bar jag faktiskt förra året. Och nu blev jag sugen på det igen! Den gröna nyansen är helt underbar!

 7. Pingback: Pamsans favoriter 2011 « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s