China Glaze – He’s Going In Circles

Kollektion: Kaleidoscope Collection, 2006

Det får bli hololördag idag. Hann inte med holofredagen på bloggen igår men bar ett vackert hololack hela fredagen. He’s Going In Circles är det ljust gröna hololacket i Kaleidoscope-kollektionen. Återigen blir jag smått förälskad och det är galet holografiskt och färgen är underbar. Vad mer kan man säga?

Applicering: Ibland blir jag riktigt irriterad på dessa lacken. Oftast går de ok att måla med men just detta kändes besvärligt. Det vill dra med sig lacket under och bildar gärna gropar och kala fläckar. Efter fyra lager fick jag ordning på det och det ser ok ut.  Torktiden är snabb och bra.

 

English:

Collection: Kaleidoscope Collection, 2006

Oh, this is a lovely one. Light green gorgeous holo. I am of course in love.

Application: Irritating formula but after four coats everything looks great.  On the second coat bald spots occur  and that’s very annoying. Good drytime.

Annonser

14 reaktioner på ”China Glaze – He’s Going In Circles

  1. När jag köpte den blev jag så förtjust att jag skaffade en backup en tid efteråt. Nu har jag skänkt backupen till Emma men det är fortfarande ett väldigt tjusigt lack. Väldigt vackert!

  2. Trots irritation ser det helt makalöst ut. Jag är så arg på mig själv att jag var för liten för att förstå att det fanns andra lack än depend på den tiden >.< Jag vill verkligen ha typ allesammans.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s