OPI – Not Like The Movies

Kollektion: Katy Perry Collection, Våren 2011

Inköpsställe: Åhléns (tänka sig, köpt i Sverige)

Jag ska äntligen börja lacka med godingarna. Jag har en hel del superfina lack som inte blivit testade för att jag ofta ”sparar” dom till ett senare tillfälle. Jag tror inte att jag är ensam om detta fenomen. Nu har det blivit lite för många godingar som nästan hunnit bli dammiga och jag skulle vilja bli bättre på använda de där hypade lacken.

Not Like The Movies är ett typiskt sådant lack som jag egentligen suktat efter men ändå sparat. Varför gör jag så här mot mig själv, kan man undra. 🙂

Det var precis så vackert som jag hade väntat mig. Vackert silvergrå med ganska stark duokrom effekt i rosalila och grönt. Ibland är det helt grönt, ibland bara silverkromigt och rätt var det är skymtar det rosa till. Det har dessutom lite mikroglitter i som hottar upp det lite extra. Man kan väl säga att jag är förtjust…även om jag inte alls gillar Katy Perry.

Applicering: Snark liksom. Fyra lager för att få det opakt och då kan man fortfarande ana VNL i vissa ljus. Det gör dock inget eftersom det är värt det. Torktiden blir ju därefter…lite långsam p.g.a. alla lager. Formulan är lite rinnig och tunn men det går ändå ok att lacka med.

 

English:

Collection: Katy Perry Collection, Spring 2011

Not Like The Movies is exactly what I was hoping for. It really looks like in the bottle on the nails. Silver/grey with pink duochromic effect and sometimes it turns green, just like that. 🙂 There are also microglitter that makes it even cooler. I’m so glad that I’ve finally tried this. I don’t know why I waited so long.

Application: Sheer and thin and I had to use four coats. Drytime is a bit slow but it is so worth it.

 

 

Annonser

18 reaktioner på ”OPI – Not Like The Movies

  1. Oh, I love love love this polish so much! 🙂 And your photos of it are beautiful. And I haven’t worn it since last winter and I really should. Soon. 🙂

  2. Tänk, det där beteendet skriver jag inte under på! Tvärtom, jag använder gärna mina favoritlack – med många lack blir det ju i alla fall en hel del variation och lacken tar inte slut i första taget. Nej, bättre att njuta av dem medan man fortfarande är förtjust! Det kommer ständigt nya lack som slås om prispallen… 😉

    Och…jag älskar duokroma lack – fiiint! 😀

  3. Very nice photos – thanks. This one has been one I have been half interested in for ages. I like the colour and the duochrome, but 4 layers to get opacity is rather a pain I think!

  4. Visst har du den snyggare varianten av detta lack? Den OPI vill kalla för dud? Så grymt snyggt! Jag längtar tills jag orkar lacka med detta! Ser dock verkligen inte fram emot alla dessa lager…

  5. Ping: China Glaze – Ahoy | Lacky Nails

  6. Ping: Gina Tricot – Space Heaven (Duokroma veckan) | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s