China Glaze – Mrs. Claus

Kollektion: ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice, Vintern 2010

Inköpsställe: 8ty8 Beauty

Äntligen kom Mrs. Claus fram och jag är otroligt lycklig över det. Så vacker och glittrig. Visst kom den i förra årets julkollektion men den skriker inte direkt jul utan den här funkar alldeles utmärkt när som helst på året.

Jag som inte är expert på nyanser fick problem när jag skulle förklara för min sambo vad det var för färg. Det är typ rött fast rosa typ. Men ändå inte…eller? Mycket skum variant av röd. Basen är ljus röd jelly och det är fyllt med glitter i silver och rosa. Jo, jag tycker allt att glittret är rosa. Resultat blir alltså lite svårt att beskriva. Att fota var ännu värre. Som vanligt fick kameran spel och det ser inte riktigt ut som det ska. Det viktiga här är att det är galet vackert och jag är kär…igen.

Applicering: Formulan och bra och glittret täcker också bra. Jag har för mig att det blev tre lager till slut och det räckte med ett lager topplack. Torktiden var snabb.

English:

Collection: ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice

This glitter is so beautiful that I couldn’t stop looking at my nails when I wore it. The base is some kind of red jelly and it’s filled with glitter in silver and pink, I think. I have problems to say what the shade of this polish really is…is it red or is it pink? It’s gorgeous anyhow. Almost impossible to photograph though.

Application: Good application and three coats. Easy to build up and it dries really fast. One coat of top coat is enough.

15 reaktioner på ”China Glaze – Mrs. Claus

  1. Pingback: Yves Rocher – Rose Pailleté | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s