Gina Tricot – 66 Viva Glam

Inköpsställe: Gina Tricot

Förutom nagellack så älskar jag att shoppa kläder så det händer emellanåt (lite för ofta) att jag hänger på Gina. När jag skulle betala ett enkelt vanligt linne i måndags så såg jag högen med nagellack som låg vid kassan. Jag har inte tidigare reagerat på deras nagellack då det inte har funnits något unikt. Jag måste även erkänna att jag har varit skeptisk till deras formula. Jag har inte trott att det är det som dom har lagt krutet på.

Nu, däremot, låg det ett speciellt nagellack som direkt fick min uppmärksamhet. Nagellacket skimrade i väldigt gultonad guld och i silver. Intressant, tänkte jag och slängde med det när jag betalade. 39 spänn är ju helt ok och det är ändå 10 ml i flaskan.

Jag var tvungen att prova direkt när jag kom hem. Jag kan säga att jag förväntade mig att detta skulle vara skirt och kanske skulle passa bättre som layeringslack. Det täckte dock väl på tre lager och funkar nog ändå bäst på egen hand.

Det som är skojigt är att det känns väldigt unikt. Jag har själv inte sett något liknande lack. Det är foilfinish och det ser duokromt ut och ibland är det guldigt, ibland gult och ibland ser det silvergrå ut. Mycket snygg effekt. Mer sånt här, Gina!!

Applicering: Väldigt bra formula och det täcker med tre lager. Torktiden var kanske inte supersnabb men helt ok ändå.

 

English:

The Swedish fashion retailer Gina Tricot began to sell nail polish a few month ago. I wasn’t impressed at first but when I were at one of their stores this week I saw this interesting thing, Viva Glam. Yellow toned gold and silver in one bottle. It’s a foil that looks almost like a duochrome. Very unique in my stash and I hope Gina Tricot continues with this kind of stuff.

Application: Very good formula, three coats and ok drytime.

 

 

Annonser

39 reaktioner på ”Gina Tricot – 66 Viva Glam

  1. Åh va fint det var! Tittade på precis det lacket häromsistens när jag var där, men la tillbaks det. Tvekade på om de verkligen kunde göra bra lack där. Nu kommer jag dock definitivt införskaffa det. Bra tips! 🙂

    • Jag tänkte likadant men kände att det var såpass fint att jag var tvungen att testa. Nu vet jag så numera kommer det bli extra kul att handla på Gina. Jag menar, både kläder och lack. Jäj.

  2. Supertjusigt! Jag var där och köpte tre lack igår, men jag får springa tilbaka och leta efter detta också, det ser fantastiskt ut..

    Jag lägger upp bilder på deras Lilac Me inom kort, om intresse finns. 🙂

  3. Du har så rätt, det var mycket mer komplext än man tror av flaskan. Jag hittade det 🙂 Sist jag var inne på Gina var jag i själva verket inne på vero moda precis bredvid… *senil*

  4. Ping: Gina Tricot – Viva Glam | Lacky Nails

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s