Depend Magnetic – 6000

Kollektion: Magnetic Collection, Våren 2012

Jag var tvungen att testa ett av de magnetiska lacken på direkten! Detta är det allra första magnetlacket jag har testat så jag visste inte riktigt vad som väntade mig. Jag trodde att det skulle gå åt skogen om jag ska vara ärlig.

Jag började med 6000 (rafflande namn) och målade först på ett lager. Innan man har magnetiserat lacket så är det silvergrått med utspritt mikroglitter i grönt. Fint på egen hand om än lite penseldrag. Sedan målade jag på ett andra lager och tog fram magneten. Det går att plocka bort magneten från korken, mycket bra. Här får man ta en nagel i taget. Jag blev förvånad över hur lätt det var. Det räckte med att hålla magneten över lacket ganska nära i 5-7 sekunder. Det blev ett tydligt mönster. Redan där blev jag exalterad. Det var enkelt att använda och resultatet blev coolt och roligt. I detta lacket blev ränderna mörkgrå med massa härligt glitter i grönt. Verkligen jättesnyggt. Krackel kan nu slänga sig i väggen. 😀

Det finns bara ett mönster. Hade önskat fler mönster att välja på. Jag vände på magneten för att få variation i ränderna.

Vad jag förstått det som så ska dessa finnas i butik redan nu och priset är 49 kr. Jag tror att jag ska åka till Maxi på lunchen och köpa på mig något mer av de jag inte har.

 

Applicering: Mycket bra formula. På egen hand hade det funkat men det blev så mycket coolare efter att magneten hade gjort sitt jobb. Det torkade fort dessutom.

 

English:

Magnetic Collection, Spring 2012

At first, when all magnetic polishes was released I felt nothing. I just didn’t fell for that trend. Now, when I have tried my first I am totally hooked. I began with the silver grey with microglitter in green, 6000. First, I put one coat on all nails and then a second coat on one nail and then I put the magnetic thing over and…Jiggery-Pokery…the coolest thing happend. The pattern is very obvious and there were no problems to handle the magnet. I turned the magnet just to show you a different pattern. The pattern became dark grey with glitter in green. I must say, cool.

Application: Great formula. Two coats is enough and the dry time is fast.

 

 

Annonser

37 reaktioner på ”Depend Magnetic – 6000

  • Ja, visst är det? Blev så exalterad över hur lätt det var och hur coolt det blev. Försökte hitta fler på Maxi igår men här i Borås hade de inte fått in dom än.

  • Jag var rädd för att det skulle vara knepigt. Men jag lackade om med ett annat magnetiskt lack igår. Började sent igår kväll och det gick väldigt fort och lätt. Magneten är lätt att använda. Jag var dock lite darrig så resultatet kunde ha blivit bättre.

 1. Läckert att det gröna glittret samlade sig i ränderna! Lite unikt då bland alla andra magnetiska lack som bara får mörkare ränder, roligt att de tänkte lite själva med när de hakade på trenden 🙂

 2. Men det var ju jättesnyggt! Vad kul att Depend kunde så bra! 😀
  Speciellt också med det galet snygga glittret, det ”gör” verkligen det här lacket!

  • Jag har letat på Ica Maxi men de har inte tagit in dom än. Får nog kolla Åhléns till veckan. Men vad mesigt att de bara tar in halva Electro Pop. Har själv inte köpt något från den kollektionen än men hoppas kunna göra det snart.

 3. Älskar det här lacket! Jag har både det gröna och det blå. Gissar att det kommer fyllas på med fler färger på min lilla lackhylla 🙂 Gillar också priset – 49:- tycker jag är helt ok för ett lack.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s