OPI – Who the Shrek Are You?

Kollektion: Shrek Forever After Collection, Våren 2010

Våren är verkligen här! *happy dance* Vad passar då inte bättre än ett shrekgrönt lack? Visst, färgen är identisk med det där söta monstret men det påminner även om den första grönskan på våren som är sådär underbart, ljust gulgrön. Lacket är alltså väldigt gultonat grönt i krämfinish och jag känner mig så glad av detta. Jag har alldeles för få roliga krämlack i min samling så jag ska nog försöka få hem fler krämisar.

Applicering: Helt ok formula. Jag använde mig av tre lager och det är lätt att måla med förutom att det lätt blir lite randigt. Det jämnar dock ut sig bra och ser jämnt ut efter tre lager. Torktiden kan jag inte uttala mig om i detta fallet. Målade i reklampauserna mellan Desperate Housewives. 🙂 Då hann varje lager torka till ordentligt så därför vet jag inte om det är segtorkat.

 

English:

Shrek Forever After Collection, Spring 2010

Happy, happy color! I really like these creme polishes in happy colors like this one. Shrek is yellow toned light green and the color is very spring to me.

Application: Ok formula and I used three coats. Can get a little uneven during the application but it looks great after three coats. I am not sure about the dry time. I think it’s ok.

 

Visst blir man bara glad? 🙂

 

 

5 reaktioner på ”OPI – Who the Shrek Are You?

  1. Åh, den här skulle ju matcha dom nya fina små grässtråna som kommit upp i vår nysådda gräsmatta. Är det en bra anledning till att skaffa ett nytt lack eller??

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s