Essie – School of Hard Rocks

Kollektion: Winter 2011 Collection
Utskickat från Bellezo för recension. Här finns lacket.

Igår lackade jag om sent på kvällen i reklampauserna mellan Grey’s. Jag var bara tvungen att lacka om så det kändes lite stressigt men det var inga problem med detta lacket. Applicering berättar jag mer om nedan men först lite om lacket som kom förra vintern. Färgen är ganska svårbestämd. Mörk, lätt dammig tealgrågrön. I olika ljus uppfattas lacket olika. Ibland ser det ut som de där mörka, hotfulla åskmolnen som kan torna upp sig. Jag gillar det på ett sätt men det kanske ska bäras en murrig höstdag. Det enda jag kan tänka på nu är neoner och färgklickar.

Applicering: Jag vet inte om jag reflekterade över detta förra gången jag lackade med ett Essie men jag tycker att penseln är för smal. Antingen är den för bred eller för smal. Kan ingen göra en normal pensel? Formulan i sig är bra men det känns som att man får måla flera drag på nageln för att täcka tack vare den smala penseln. Jag lackade med två lager men är säker på att ett hade kunnat räcka om man har tillräckligt med lack på penseln. Snabb torktid.

 

English:

Winter 2011 Collection
This was sent for review from Bellezo. You can find the polish here.

School of Hard Rocks is a chameleont despite the creme finish. It’s dusty dark teal, green and grey in one. It looks a little bit like dark, scary thunder clouds. I like it but I think this fits better when it’s fall or winter. Actually I would love to wear neons and poppy colors but the weather was grey and boring yesterday so I thought this one was a good idea and I love the name.

Application: Very good formula but the brush is a little too thin for my taste. Otherwise I have nothing to complain about. Two coats but one is for sure enough and the dry time is good. Looks very shiny.

 

I couldn’t resist…

 

24 reaktioner på ”Essie – School of Hard Rocks

  1. Använde detta mycket i vintras och fick väldigt många komplimanger för det, men just nu är jag också sugen på ljusare, gladare färger. Gillar det dock, o önskar bara att jag hade lika fina naglar som du 🙂

  2. Jag upplever också den vanliga Essie-penseln som för smal, måste ofta gå tillbaka och hämta mer lack. Den nya penseln passar mig bättre.

    School of Hard Rocks ser fin ut, men jag känner inte något direkt sug efter den. Glansen är dock underbar!

  3. Ser framför mig en karriärskvinna, 30+ med mörkgrå dräkt, ljusrosa skjorta, pärlhalsband, portföljväska och detta på naglarna. Klassiskt snyggt helt enkelt.

  4. Pingback: Nytt till samlingen! « Nageldraken

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s