China Glaze – I’m With The Lifeguard

Kollektion: Summer Neons, Sommaren 2012
Inköpsställe: eBay-säljaren Beauty Supply and More

Idag blir det ett snabbt inlägg då jag vill spendera tid utomhus. Tänkte att jag skulle få lite färg på min albinokropp. Ja, mitt pigment är inte med mig så jag får köra kortare perioder i solen så att jag inte ser ut som en tomat. Solskyddet är på så jag känner mig ganska trygg i alla fall.

Till lacket som jag stressmålade på igår eftermiddag. Neongrönt med skimmer. Jag gillar det väldigt mycket men trodde att jag skulle bli mer förtjust än jag blev. Jag tröttnade nog ganska fort på lacket av någon anledning. Det är väldigt roligt i vilket fall och jag är glad att jag har det.

Applicering: Inte min favoritformula. Jag lyckades få det lite randigt som ni nog kan se på bilderna. För att vara neon och grönt så är det ok men lite för tjockt för min smak. Man klarar sig med två lager men jag har tre på bilderna. Det blev nästan för tjockt så kör helst på två lager. Aningens segtorkat.

 

English:

Summer Neons, Summer 2012

At last the weather is great here in Sweden. I will try to do a quick post because I will try to catch some sun. My skin is very pale so I have to be careful.

About this green neon polish, nice and fun but I thought that I would love this and I just kinda like it. It has some nice shimmer that makes this interesting. I’m glad that I own it, though.

Application: A bit thick but it covers well. On the pictures I have three coats but it looks good woth only two. It gets a little streaky if you’re not careful. The dry time is not super fast.

 

 

Annonser

25 reaktioner på ”China Glaze – I’m With The Lifeguard

  1. Jag har det här lacket på tånaglarna nu och jag är helt kär! Men det är väl en färg som man kanske inte är 100% sugen på alltid. Det ser fint ut på dig iaf =)

  2. Ping: China Glaze Summer Neons Summer 2012 « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s