Orly Feel The Vibe Collection Summer 2012

Här kommer sammanfattningen av Orly’s sommarkollektion, Feel The Vibe. Ena halvan var fantastisk, andra halvan sådär. Jag älskar Beach Cruiser, Melt Your Popsicle och Glowstick. Skinny Dip är fin, Dayglow är ok och After Party var inte imponerande alls. Jag listar de i favoritordning och börjar med älsklingen.

English: Feel The Vibe has three fantastic shades, one nice, one ok and one shade I wasn’t that impressed by. I love Beach Cruiser, Melt Your Popsicle and Glowstick. I like Skinny Dip and think Dayglow was ok. After Party wasn’t fun at all. Here they are and I put my favorite on top.

 

Beach Cruiser

Melt Your Popsicle

Glowstick

Skinny Dip

Dayglow

After Party

16 reaktioner på ”Orly Feel The Vibe Collection Summer 2012

  1. Förutom att det är helt galna neonlack så sitter jag just nu bakom en skärm vars färgåtergivning och kontrast är helt åt skogen, alla färger blir ännu galnare. Så det oranga lacket hoppar ut ur bilden och petar mig i ögonen! Pet, pet! …Så känns det iaf ^^

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s