China Glaze – Beach Cruise-r

Kollektion: Summer Neons, Sommaren 2012

China Glaze har verkligen lyckats med denna kollektionen. Här kommer ytterligare ett lack som jag tycker om. Bilderna visar lacket aningens mer rosa än vad det är, annars stämmer det ganska bra. Det är lika färgstarkt som Under The Boardwalk (det lila lacket utan skimmer) och det lacket gick också hem hos mig. Detta är inte favoriten i kollektionen men jag tycker det är jäkligt snyggt. Neon är väl att ta i men det är en stark färg som innehåller härligt skimmer.

Applicering: Två lager med trevlig formula. Inte alls så där seg som vissa andra lack i kollektionen har varit. Torkade normalfort och även här behöver man överlack om man vill ha en glansig yta.

 

English:

Summer Neons, Summer 2012

Another beautiful shade from Summer Neons. It’s so pigmented and rich. It’s a fuchsia toned purple with shimmer. The pictures is a little bit too pink, otherwise it looks accurate. The shade is similar to Under The Boardwalk, the purple creme without shimmer. This is not my favorite in the collection but I still really like it. This collection is so great. 🙂

Application: Good formula and two coats. Normal dry time and top coat is needes if you like it glossy.

 

 

13 reaktioner på ”China Glaze – Beach Cruise-r

  1. Begriper inte varför kollektionen är så svajig i formulan men skönt ändå att några blivit bra/ok. Färgerna är ju jättefina

  2. Ping: China Glaze Summer Neons Summer 2012 « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s