China Glaze – Hang-Ten Toes

Kollektion: Summer Neons, Sommaren 2012

Nu har jag testat det sista lacket ur kollektionen och det känns riktigt skönt. Det är verkligen mycket med 12 lack i en kollektion. Nu är det snart september och jag vill gå på höstfärgerna och börjar nästan, alltså bara nästan, tröttna på lysiga, galna neoner.

Hang-Ten Toes är ett neonrosa lack med blåaktigt skimmer så att det ser kallrosa ut. Snyggt och härligt såklart men jag blev mer förtjust i Love’s A Beach. Rosa neoner kan man dock inte få för många av. 🙂  Det jag känner nu är ett sug efter murriga färger, vampiga färger och sådana där eldiga, höstlövsfärgade lack. Jag ska även undersöka om det går att haka på alfabetstemat som Sminkan började med igår. Hittar jag bara ett lack som börjar på A, bland de otestade lacken så klart, så hänger jag på.

Applicering: Här var det riktigt bra formula. Det är tjockt som de andra men inte lika segt. Jag använde tre lager och torktiden är ganska lång.

 

English:

Summer Neons, Summer 2012

The last one out to be tested from this collection. It feels good and I’m starting to get a bit tired of neons. Or…almost tired. I still love them but I’m now looking forward to paint with autumn shades. Darker colors, vampy colors or colors that reminds my of the fiery leafes at fall.

Hang-Ten Toes is a cool toned neon pink. It has blue shimmer and the color is lovely but I think Love’s A Beach is a little bit more beautiful.

Application: Good formula. Still thick but easy to work with. Three coats and long dry time.

 

 

Annonser

20 reaktioner på ”China Glaze – Hang-Ten Toes

  1. Det har varit ett sant nöje att läsa alla dina tester även om jag varit slö med kommentarer (sorry) Ser med spänning fram emot höstfärgerna. Och ja, jag är fortfarande sjuuuukt avis på dina naglar. Du borde seriöst bli nagelmodell eller vad det nu kan heta. Snyyyyyggggttt!!! 🙂

    • Kul att det kan vara så olika. Sen vet jag inte om den här hade hamnat högre om jag provat den i början på sommaren, då man törstade efter neoner. Den är fortfarande galet fin.

  2. Ping: China Glaze Summer Neons Summer 2012 « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s