BB Couture – Man Bug

Kollektion: Lady Bug Collection, Sommaren 2010

Det går sakta men säkert framåt i min ABC-resa och det är nu dags för M. Äntligen har jag dammat av Man Bug som jag har haft ståendes länge, länge. Många lack har fått stå länge, länge och det är skönt att bli av med en del. Det låter väl lite konstigt; ”bli av med” men faktum är att vissa lack inte har lockat så mycket och innan jag får köpa nytt och fräscht måste jag alltså testa både de lite tråkiga lacken och de roliga.

Man Bug var jag jättesugen på när den dök upp och köpte den till slut via Nailmail. Den var efterlängtad och ser hemskt trevlig ut i flaskan. Basen är i jelly och färgen är en sådan där som jag alltid har svårt att beskriva. Grönturkos? I lacket finns typiskt BB Couture-glitter i guld och grönt som jag kan se. Färgen är härlig och somrig och jag är svag för den här typen av lack. Men!

Det är så himla skirt. Jag har fyra ganska flödiga lager på bilderna och ändå är det tydlig VNL. Ibland stör det mig inte men den här gången gör det det. Underkläder hade inte varit fel men jag ville testa det på egen hand. Jag vet inte. Jag borde kanske ha provat detta i somras och inte en septemberdag. Jag kände med en gång ett sug efter att lacka om.

Applicering: Det är visserligen skirt men formulan är superb att lacka med. Fyra lager här och torktiden blir därefter, lång.

 

English: 

Lady Bug Collection, Summer 2010

Man Bug is a polish I’ve had for a long time but for some reason left there on the untried shelf. It looks very cute in it’s bottle but I haven’t been tempted to try it. Thanks to the ABC-trip I finally got to try it. But I didn’t fell in love. It’s a nice greenish aqua color in jelly with typical BB Couture glitter in gold and green but it’s sheer, very sheer and it’s fall. Maybe I would have loved this more if I used this some weeks ago. Now, I want to change color to something darker.

Application: Very sheer so I have four coats in the pictures and still VNL. The formula is great, though, but the dry time is long.

 

14 reaktioner på ”BB Couture – Man Bug

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s