Gina Tricot – Wannabe

Wow, vilken härlig färg. Wannabe föll jag för direkt när jag såg det i butik så det åkte hem ganska fort. Nu har jag härligt, gröna Wannabe på naglarna och jag älskar det. Det är en glad grön som passar året om. Jag kan inte för mitt liv komma på hur jag ska förklara nyansen. Det är inte en naturlig grön så att man börjar tänka skog och mossa utan mer plastgrön. Det innehåller skimmer i ljusare grönt som gör det extra kul att titta på. Jag kan inte komma på någon dupe i min samling och det är rätt otroligt med tanke på hur många gröna jag har.

Applicering: Strålande formula, två lager och helt ok torktid.

 

English:

Wannabe is a gorgeous and happy green. It has shimmer in lighter green and the polish makes me glad. The color is wearable during the whole year but it’s hard to describe the shade. It’s not a natural green shade, like the forest or something. It looks more like a plastic shade. I just love the color.

Application: Flawless and I used two coats. Ok dry time.

 

 

 

Annonser

16 reaktioner på ”Gina Tricot – Wannabe

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s