Nailmailleverans och rosa sötsaker

Jag har så smått slutat bry mig om mitt köpstopp. Inte så att jag har gjort någon mastodontbeställning men jag har tillåtit mig själv att beställa tre OPI och två Jessica och det känns skönt att ha två paket på väg. 🙂

Nailmail har jag beställt ifrån för jag kunde ju inte låta bli att testa Ciaté som jag inte har provat tidigare. Flaskorna är verkligen sötare än jag trodde. Dog lite när jag såg dom faktiskt. Jag chansade på tre lack från sommarens kollektion men beställde dessvärre inte Beach Hut som Nailtastic visade nyligen. Buhuu. Det behöver jag nog komplettera med senare. Beställde två till, ett blått och ett svart med massa guldskimmer.

Jag beställde även två rosa lack från Breast Cancer Awareness som också var lite av en chansning. Ett sötnötigt babyrosa lack med glassflecks i silver och ett glitterlack med yttepytte prismatiskt glitter. Jag kommer att visa de lacken i Oktober.

English:

My no-buy is no more. For this time. I recently ordered some OPI’s and two Jessica and this week I got these beauties. 🙂

 

Regatta, Skinny Dip, Espadrilles, Twilight, Island Hopping

Hello Gorgeous!, Exquisite (Sorry för dålig bild.)

Annonser

9 reaktioner på ”Nailmailleverans och rosa sötsaker

 1. Ciaté gör helt fantastiska lack!! 😀
  Å jag ser att vi kommer visa samma CHG-lack på bröstcancerveckan 😉
  Men de här två var ju de snyggaste i hela kollektionen! Du har bra smak! 😀
  Jag tog ett tredje också, Live Love Laugh 🙂

  • Det ska bli så spännande att prova Ciaté. Flaskorna har inte gjort mig besviken iaf.
   Där ser man, då har vi, som du skriver, lika bra smak. 🙂 Får se vilket jag visar hos dig. Glittret ser ju himlans fint ut. Kan tänka mig något av de mörkare krämlacken från kollektionen också.

 2. Hej snygging 🙂 Har frågat på twitter men inte fått napp av någon nagelnörd, så nu frågar jag här istället: Har du testat ”Velvet Manicure”`Ciaté har ju den o den är fin på bild men jag är nyfiken på hur den är IRL. Please testa o rapportera 🙂

  • Hej sötnöten! Har ingen nappat på Twitter menar du? Oj!

   Velvet Manicure…? Ska googla…ett ögonblick…

   Så, nu har jag kollat upp och det vette katten om det är min kopp te. Jag är inte så mycket för att krångla till det. Jag tror att det är snyggare att köpa ett s.k. Suede-lack från OPI (som visserligen är HTF). Jag har för mig att Zoya har några varianter av snygga matta lack. Eller om man bara kör matt överlack på befintlig manikyr. Det tycker jag är snyggare.

   Ett tips, kolla tutorial på Youtube. 😀 Hoppas detta hjälpte något.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s