OPI – Every Month Is Oktoberfest

Kollektion: Germany Collection, Hösten 2012

Är det höst eller är det höst? Jag har varit så trött det senaste. Det börjar bli mörkt och ruggigt på kvällarna och när jag kommer hem är soffan det enda som lockar. Jag skulle ha sprungit igår men det gick bara inte att komma ut. Brr och huuu. Tur att man kan pigga upp sig med fina lack.

Every Month Is Oktoberfest är verkligen så vackert som alla har sagt/bloggat. Jag har sett swatches och ”hört” lovord så jag kunde ju inte hålla mig längre utan beställde detta, German-icure by OPI och Danke-Shiny Red. Jag kan tänka mig några fler från kollektionen men börjar med dessa godbitar.

EMIO är vampigt, mustigt och glödande. Basen är lila, mörkt mörkt lila med skimmer i mörkt rött, guld och lila. Ja, det är så vackert men jag känner inte att mina bilder gör lacket rättvisa på något sätt. Dock kan jag lätt tänka mig att lacka med det snart igen för att få lite bättre bilder.

Applicering: Men…var det två eller tre lager? Jag har för mig att det var väldigt täckande så det var säkert endast två lager. Bra formula, kanske aningens rinnigt men absolut ingen fara. Torktiden var snabb.

English:

Germany Collection, Fall 2012

Man, this is gorgeous. Dark purple base with shimmer in dark red, gold and purple. So incredibly vampy and glowy. My pictures doesn’t do this beauty justice. I have to paint with this again and try to take better pictures.

Application: Two coats if I remember correct and good dry time. The formula is good, maybe a little bit runny but nothing that bothers me.

Annonser

22 reaktioner på ”OPI – Every Month Is Oktoberfest

  1. Ugh, I looove this polish so much! 🙂 And hello nail twin, this is the second time in a short while you’ve posted photos of a polish while I’m actually wearing it. 😛

  2. Ping: Zoya – Jem « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s