Jessica – Pumpkin Delight

Kollektion: Spicy Dream Collection, Hösten 2012

Blä! Jag vill egentligen inte visa dessa misslyckade bilderna. Men, jag vill ju blogga om något. Igår när jag skulle fota Pshiiit från piCture pOlish så blev ju inte det heller helt korrekt färgmässigt så jag tänkte att jag lika gärna kunde testa att korrigera Pumpkin Delight i Photo Shop. Jag använder bara det om färgen är helt åt skogen. Jag är nämligen helt kass på programmet och har precis upptäckt att det kan rädda bilder ibland. Jag är ändå inte nöjd med bilderna och får nog försöka lära mig Photo Shop bättre. Men men. Nu visar jag bilderna ändå.

Pumpkin Delight är inte olikt Gingersnap men velar ni mellan de två lacken skulle jag rekommendera er att köpa Pumpkin Delight. Det är så jäkla snyggt och jag kan lätt tänka mig att lacka med det igen…direkt. Det är inte varje dag man känner så. Färgen är så höst och det är så intressant att titta på. Det måste vara en typ av foil och färgerna går från brons/koppar till guld. Det är duokromiskt, underbart och nödvändigt i en nagelsamlares Helmer. Jag kommer att visa bilderna som jag redan gnällt om men jag vill säga såhär; Det är MYCKET vackrare och mer spännande i verkligheten. Det ser konstigt knottrigt ut på bilderna och på vissa bilder är det helt matt??? Helt fucked up om jag får säga det själv. Om jag är irriterad? Ja och det sista jag egentligen vill är att ha en negativ ton i min blogg. Sorry. :/

Applicering: Det räcker med två lager men jag körde på tre. Nästa gång kommer jag att hålla mig till två. Torktiden var snabb. Kanske skulle ytterligare ett lager med överlack göra detta lacket ännu snyggare.

 

English:

Spicy Dream Collection, Fall 2012

I’m so sorry that I had to show you these crappy pictures but I wanted to show you something. I have tried to change the color of this polish in Photo Shop but I’m not used to work in that program so I’m still not satisfied.

If you dillydally (?) about which polish you should buy, this or Gingersnap I would recommend Pumpkin Delight. This polish is gorgoeus and perfect for fall. It has foil finish and shifts from redish bronze to gold and orange. Super interesting to look at and I think I have to swatch this again with two coats of top coat a sunny day.

Application: Great formula. I used three coats but I think two is enough. Dries fast.

 

Annonser

15 reaktioner på ”Jessica – Pumpkin Delight

  1. Yes det här vill jag ha! 😀
    Även om du är missnöjd så ser man att lacket är snyggt och HÖST!
    Det ser ut att passa dig skitbra!

  2. Ping: OPI – Sprung « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s