China Glaze – 2030

Kollektion: Khrome Collection, Höst/Vinter 2009

Fick ett ryck så här på kvällskvisten och lackade om naglarna. Valde ett tålamodsprövande lack den här lördagskvällen. Jag förstår varför jag inte har köpt fler lack ur kollektionen då formula är helknäpp. Millennium var gräslig att måla med och 2030 betedde sig precis på samma sätt. Resultatet är ändå en snygg manikyr. 2030 är guldfärgat där tonen är kall och det är jäkligt snyggt. Tack vare att det är ett metallic-lack går det inte att dölja en endaste skavank och att försöka undvika penseldrag är nästan omöjligt men läckert är det, trots allt.

Applicering: Huvaligen. Tålamod, tack. Det går knappt att förklara hur den här formulan beter sig. Helst ska man ha precis perfekt med nagellacksmängd och hålla sig till så få drag som möjligt. Det är väldigt lätt att man drar med sig lack med penseln så att det bildas skåror och har man en gång fått en skåra är det svårt att rätta till det. Urk. Dessutom är det svårt att få det jämnt vid nagelbanden. Det blir så där hackigt som det kan bli och fy, vad det stör mig. Det täcker dock väl med två lager och torktiden är ok.

 

English:

Khrome Collection, Fall/Winter 2009

This is a cool polish with a terrible formula. I will tell you about the formula but first some words about the polish. Wow. It’s a beautiful shade of cool toned gold. I really like how this looks on the nail but thanks to the metallic finish it was hard to get this even and smooth.

Application: Ok, I hate the formula. It’s very hard to avoid brush strokes and every single fault on my nail are visible. You need patience when you apply this. It covers well in two coats and dries fast, though.

 

Annonser

16 reaktioner på ”China Glaze – 2030

  1. Ping: LASplash – Golden Seahorse « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s