China Glaze – Flying Dragon

Kollektion: INK Collection, 2008

Flying Dragon köpte jag först i somras trots att det släpptes redan 2008. Jag har läst en del bu om det men sett många fina swatches så jag bestämde mig för att chansa och beställde detta. Eftersom det var längesedan jag lackade med lila åkte Flying Dragon fram igår. Första intrycket var; vad mörkt och matt och tråkigt det här var. Det är ett neonlack men inte sådär lysande neon. Med ett lager överlack kommer färgen fram och jag började genast gilla det. Färgen är nästan plommonlila och ganska vampig faktiskt. Det innehåller även mikroglitter i fuchsia och blått. Det blåa syns inte alltid så tydligt men det är ändå en kul twist. Jag visste från början att det skulle bli svårt att fota den rätta färgen på det här men jag ska inte tjata om det idag. Jag säger bara så här, det är lila, inte fuchsia.

Applicering: Det går ok att måla med om man har tillräckligt med lack på penseln. Det torkar ganska fort så har man för lite blir det inte så bra. För mycket lack på penseln gör dock att det rinner iväg men är man bara försiktig så går det ganska bra. Jag har tre lager på bilderna och det torkar som sagt fort. Överlack är ett måste då det bara ser trist ut (läs jättefult) utan.

 

English:

INK Collection, 2008

Flying Dragon is a dark plum purple polish that has neon in it but it doesn’t look neon to me. Very colorful, though. It has micro glitter in fuchsia and blue but the glitter isn’t very visible.  It is a nice twist to the polish and when you look closely it’s easy to see it. It dries matte and dull so a top coat is necessary. This looks fuchsia in my pictures but you have to imagine this being purple. 🙂

Application: It dries very fast so try to not have to little polish on the brush. Too much polish can be hard to handle because it’s runny but if you’re careful it goes on ok.

 

 

 

Annonser

18 reaktioner på ”China Glaze – Flying Dragon

 1. Jag har kvar min flaska men har inte använt det sen 2008. Jag hatar borttagningen. Det här och Blue Sparrow ur samma kollektion är de två värsta glitterlack jag någonsin kämpat mot med en removerpad…

 2. Det här har jag haft i mina lackgömmor i flera år utan att ens testa det… :/
  Nu blev jag lite sugen efter att ha sett dina fina bilder 😉
  Såg du Ho-Ho-Holly som visade jag igår? Vore kul att höra dina synpunkter på det eftersom du funderar på att köpa det! 🙂

 3. Det finns ju två olika varianter av det här lacket om jag inte minns helt fel. Den ena versionen ”poppar” mer än den andra! Den gamla dvs.

  Jag gillade inte det här lacket minns jag, mest pga borttagningen. Fick ett duokromt Nubar av Sminkjante i utbyte.

  • Det hade jag inte en aning om. Undrar vilken variant jag har då. Det är klart, den är inte jättepoppig. Gillar ändå.

   Jag tyckte det var jättelätt att ta bort. Använde Dip-In från Depend och hux flux så var lacket borta. 🙂

 4. I’ve been so busy recently – no time to read blogs. But I have caught up with work and so am now catching up with blogs. This polish is a real favourite of mine – not like anything else I have. It looks good on you, but as you say, it is really more purple than it appears here… as I don’t wear fuschia… but love purple!

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s