NailArt Sunday, Watch It Glow

Hej gråa söndag. Idag delar jag med mig av en simpel nail art men ändå piffig. Jag försöker att återanvända gamla lack när jag är med på Lelas NailArt Sunday. Till grund har jag använt OPI Holiday Glow som jag visade i december 2009. Alltså, ganska längesedan. Ett eget inlägg för det lacket kommer i veckan som kommer.

Jag har svampat tipparna med Orly Watch It Glitter som ingår i Flash Glam FX. Det var lite småpilligt att få det som jag ville men övning ger färdighet hoppas jag. Kombon känns ganska förutsägbar och kanske skulle jag ha använt detta glittret till en annan bas. Nåja, de passar bra ihop och även om det inte är världens mest avancerade nail art så är det ändå en typ av nail art och det är kul att delta med något på söndagarna. 🙂 En dag kanske jag blir ännu bättre och lyckas göra mer avancerade trix.

 

English:

Today it’s NailArt Sunday and I will show you a simple kind of nail art. I used OPI Holiday Glow as base and put some glitter on the tips. I used Orly Watch It Glitter.

 

 

Annonser

30 reaktioner på ”NailArt Sunday, Watch It Glow

  1. Tjusigt:) Det finns inget som säger att man måste ha några avancerade nailart, så länge man tycker det är kul och det är mer än två lack är allting precis som det ska:)

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s