China Glaze – 2NITE

Kollektion: OMG! Collection, Våren 2008

Idag är det holofredag och det borde kännas bra. Dessvärre har det varit turbulent på jobbet och den informationen jag fick ta del av idag var inte upplyftande. All god energi rann av mig och här sitter jag nu med spänningshuvudvärk och känner mig låg. Det är inget som direkt påverkar mig men ändå påverkar det mig. Jag går så klart inte in exakt på vad som har hänt men ville ändå skriva av mig. Jag hoppas bara att det till slut kommer något positivt av det här.

Att det är holofredag i sig är däremot kul. Tyvärr bär jag inte detta lacket idag men det hade nog varit upplyftande. Dessutom tittar solen fram lite fräckt så där. Så gör solen alltid nu för tiden. Tittar fram när man inte bär holo. Jaja.

Lite positiv anda nu då. 2NITE är så fint och jag har äntligen testat alla lacken ur OMG!. Check, på det. Det här har absolut inte någon blygsam holoeffekt utan regnbågen syns tydligt även den mörkaste novemberdag. Jag kan bara tänka mig hur detta skulle se ut i solen. Ååååh. Färgen är isigt blå och har nästan en lila ton i sig och regnbågen är så där jämn och fin. Inte scattered som Kaleidoscope-lacken. Jag älskar båda varianterna och kan inte utse favoritholoeffekten. Blir lika glad när jag bär båda typerna. Vem blir inte glad av holo? 🙂

Applicering: Ja, det drar med sig lacket under och allt det där men är man snabb och kör tre drag per lager utan massa tjafs så funkar det. Här har jag två tjocka lager och det torkar fort.

 

English:

OMG! Collection, Spring 2008

It’s friday today. Yay, but I’m feeling a bit low today because of sad things at work but I will show you a beautiful polish to cheer things up. 2NITE is a holo and I’ll show you this today because it’s holofriday.

This one has an icy blue shade and a gorgeous rainbow. The holo effect is really visible, even when the sun does not hit the nails but I had hoped for some sun anyway.

Application: This works like the other ones in this collection. Not too easy to apply but it’s worth it. I’ve used two thick coats and it dries fast.

 

 

Annonser

35 reaktioner på ”China Glaze – 2NITE

 1. Suveränt vackert lack! Tråkigt när det ska hända saker på jobbet som tar ner en. Man påverkas ju alltid av förändringar som sker även om det inte är direktpåverkade för en själv.

  • Visst är det så, speciellt på mindre företag. Det känns iaf mycket bättre nu när jag har smält det hela.

   Lacket är så fint att jag inte fattar vad jag håller på med när jag låter de stå så länge utan att se dagens ljus.

 2. Enda lacket jag känner att jag egentligen behöver ur kollektionen, och så har jag det inte ens. 😀

  PS. Åh, försök fixa den där skadan i nageln innan den kanske rivs upp ner på nagelbädden och gör ont? :/

 3. Det här är så vackert! Det är nog det lacket jag fått betala mest för från den kollektionen, då jag råkade vänta lite för länge med att köpa det.

 4. Känner med dig för turbolens på jobbet. Vi har ju ganska precis gått igenom en varselprocess på jobbet och det var ingen skön känsla i magen.

  Lacket är magiskt och lite magi är kanske precis vad du behöver nu?

  • Allt som känns energislukande och negativt på jobbet påverkar mer än man tror. Man tillbringar ju så mycket tid där.

   Magi är alltid bra och jag såg allt på väderprognosen att helgen kommer att innehålla lite sol. Då ska jag passa på att lacka med magi. 🙂

 5. Iiihhhh, OMG så fint!!! Älskar 2NITE, det var det första lacket jag köpte och testade från den kollektionen. Och det står sig verkligen än. Jag är såklart fortfarande lite ledsen att jag inte köpte alla men ska försöka släppa det och ser fram emot China Glazes nästa holokollektion, hoppas att de lyckats återskapa de perfekta regnbågarna… Och hoppas att turbulensen på jobbet lägger sig!

  • Det har börjat vända och känns mycket bättre. Behövde bara smälta nyheterna. Lacket är ju så himla fint. Man kan ju hoppas att det kommer något liknande i kommande kollektionen från China Glaze.

 6. Sitter här och tittar på dina bilder och tänker att vänta nu, det här lacket har ju jag men var fan har jag det nånstans!??! Jag köpte det snordyrt på Ebay så jag vet att jag har det men har sorterat nagellack hela veckan och inte sett det här.. Var är det…?

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s