Depend – 2025 Silver

Kollektion: Holographic, Våren 2012

Kerstins holofredag är här igen och den här fredagen vill jag faktiskt bara hem. Jag vill adventsstöka, helt enkelt. Upp med alla stjärnor och adventsljusstakar och pyssla ihop ett litet arrangemang med fyra ljus. Jag ska även slänga ihop en hemmagjord glögg utan socker på LCHF-vis. Älskar ju glögg men förra året drack jag Blossas och jag tyckte verkligen att den var i sötaste laget. Det får bli en helt sockerfri istället. Måste ju ha glöggsmakerna, de klarar jag mig inte utan.

Nä, men om vi ska ta och koncentrera oss på dagens holo istället. Jag köpte alla holosar i Depends kollektion och kan så här i efterhand fundera på om det var värt att köpa precis alla. De är superfina, det är inte det. Men, det finns många andra ännu finare därute. T. ex. silverholo är inte det mest unika och 2025 är inte helt crazy. Det är fint med en mjuk, ganska tydlig regnbåge och jag är väl glad att jag har det. Jag tänker mig dock att FNUG och Color Club har fräsigare regnbågar. Det är inte så att jag blir alldeles till mig när jag ska lacka med Depends holosar utan mer att jag ska få det gjort.

Applicering: Fyra lager. Det här är äckligt skirt och det visste jag redan om men jag blev ändå förvånad. Det tog rejält på flaskan. Annars är det lätt att måla med och det torkar fort.

 

English:

Holographic Collection, Spring 2012

Friday already? Well, I’m happy. 🙂 It’s also holofriday so I will show you Depend 2025 Silver. A kinda ordinary silver holo. Not a crazy rainbow. It’s more soft and nice. I think it’s ok but there are so many silver holos out there with stronger rainbow in it.

Application: The formula is ok but it’s so sheer. I needed four coats but the dry time was good.

 

Depend - 2025 Silver 05

Depend - 2025 Silver 01

Depend - 2025 Silver 02

Depend - 2025 Silver 03

Depend - 2025 Silver 04

Depend - 2025 Silver 06

 

Annonser

18 reaktioner på ”Depend – 2025 Silver

  • Bra idé. Jag tänker att jag ändå inte kommer använda dom såpass mycket så det gör inget om jag fläskar på. 🙂 Däremot hade det varit smidigare lackning om man har ett annat som grund.

 1. Det är fint på sitt sätt tycker jag! Du har fått väldigt fina bilder på det!!
  Det är mysigt att ”adventa” sitt hem! Jag är precis klar med mitt adventsstökand, för jag jobbar hela helgen… 😦 Ledig idag, så jag håller på att baka lussebullar 😀

 2. Precis som du säger så finns det ju andra mer edgy silverholos där ute, men den är fin. Adventsstök blir det nog på söndag skulle jag tro, om jag inte överraskar mig själv och drar fram allt imorn;)

 3. Det är väldigt fint även om det inte är det mest fantastiska silverholot. Och jag har fortfarande inte provat något av Depends hololack, jag får nog passa på om det blir sol i helgen.

 4. Tycker den här är riktigt fin för att vara en silverholo. Dom tillhör inte mina favoriter normalt sett. Jag köpte inte den här och när jag väl fått för mig att jag kanske behövde den så var den slut. Så nu har jag återigen bestämt mig för att jag inte behöver den 🙂

 5. Jag köpte dem också allihop, mest för att min samling saknar holosar och ska jag kunna vara med på holofredagar så är det bra att ha ett lager.. =) Om jag kommer gila dem däremot märks väl.. =)

  Får jag fråga förresten vad det är för lampa du fotar under när du fotar holosar? Måste få tag i en lampa som funkar att fota holos med under vintern..

  • Alltså…jag har ingen jättebra lampa. Köpte dagsljusspottar på Classe Ohlson och de har jag kört ganska mycket med det senaste. De lamporna gör att färgen blir mer korrekt. Hade någon halogenvariant men den funkar inte till alla lack. Däremot tror jag att just halogen är bäst till holo. Dagsljuslampan tar inte fram holot jättemycket.

   • Då bör jag nog köpa halogen, för lampor till vanliga lack har jag, behöver något som tar fram regnbågarna i holosar

 6. Ping: Milani – HD « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s