Jessica – Glitterati

Kollektion: Glamarama Collection, Vintern/Julen 2012

Jag chansade när jag klickade hem det här. Jag hade inte sett mycket till swatches men flaskan såg så lockande ut att jag inte kunde låta bli. Det här är absolut ett layeringslack så jag har lagt ett lager över svart. Världens bästa baslack i svart för en tia dessutom. Nordic Cap Star Nails som finns på bl. a. Ica. Tack mamsen för det. 🙂 Och tack Lela för att du har tipsat om det.

Glitterati har en klar bas och är fyllt med glitter som blir orange på nageln. Det var otroligt svårt att fota skiftningarna i glittret. Det är duokromiskt och påminner lite om hur Kleancolor Chunky Holosarna blir. Det ser alltså orange eller kopparfärgat ut och skiftar till bl.a. grönt. Det här har bättre egenskaper då det inte är lika tjockt och trögtorkande. Jag erkänner, först blev jag inte impad alls. Tyckte inte det kändes nytt. Men idag ändrade jag mig. Det är snyggt. Det kräver dock överlack men det räcker med ett tjockt lager av det.

Applicering: Jag gillar Jessicas pensel. Den är fyllig utan att bli för bred och otymplig. Formulan var bra på det här. Det är lätt att sprida ut glittret jämnt och det torkar fort.

 

English:

Glamarama Collection, Winter/Holiday 2012

I bought this without knowing how this would look. Living on the edge sometimes. 🙂 It’s for layering and looks great over black. I used the cheapest black polish as base and put one coat of Glitterati on top of that. At first I was not impressed. I felt I’ve seen this before. It is very similar to Kleancolor Chunky Holo glitters. This is much better, though. It has a duochromic effect that was almost impossible to capture with my camera. The glitter goes from orange/copper to green. One coat of top coat makes this shiny. It dries matte without.

Application: It’s easy to spread the glitter even on the nail and the formula is good. Not to thick and it dries fast. That’s is one thing that is better with Jessica if you compare with Kleancolor.

 

Jessica - Glitterati 01

Jessica - Glitterati 02

Jessica - Glitterati 03

Jessica - Glitterati 06

Jessica - Glitterati 08

Jessica - Glitterati 05

 

15 reaktioner på ”Jessica – Glitterati

  1. Varsågod, visst är det suveränt det svarta från Nordic Cap:)
    Du var ju långt mycket klokare än mig och körde det som layering istället för att lägga det ensamt. Ett helt annat lack med underkläder, var ju snyggt på riktigt nu!

    • Jag tänkte direkt att det här kan aldrig funka för sig själv. 🙂 Nordic Cap var en överraskning. Har köpt ett till. Bra svarta krämlack kan man inte få för många av. 🙂

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s