NailArt Sunday: Don’t Touch My Rocket!

OPI – Don’t Touch My Tutu (NYC Ballet Soft Shades Collection, Våren 2012)
Orly – Rockets Red Glare (Flash Glam FX, Hösten 2012)

Jag velade fram och tillbaka mellan om jag skulle göra en nailart eller förbereda blått inlägg till morgondagens blåa måndag. Jag kom fram till att det fick bli nailart. Om jag sedan orkar så kanske jag även lackar med blått senare. Problemet är att jag blev löjligt förtjust i dagens manikyr så jag vet inte om jag har hjärta att ta bort den redan nu.

Jag fick hem Orly Rockets Red Glare från goodpr för några veckor sedan har funderat över vad jag ska hitta på med det. Jag har ett liknande glitterlack från L.A. Girl, Animate och kände att jag visste hur detta skulle se ut över t. ex. svart eller silver. Men en vit smörgås med rött glitter…det har jag inte sett tidigare och var supernyfiken på hur det skulle se ut.

Jag lackade varannan lager med Don’t Touch My Tutu som var sjukt snyggt på egen hand. Perfekt formula dessutom. Varannan lager blev Rockets Red Glare. Tre lager av varje så totalt blev det sex lager. Ändå ser det inte tjockt ut på nageln. Jag bara älskar det här. Naglarna ser ut som en prickiga polkagrisar och känns lite juliga till och med. Vad tycker ni?

 

English:  

I wasn’t sure that I would participate in today’s NailArt Sunday but I was so curious about how Orly Rockets Red Glare (Flash Glam FX Collection) would look like in a sandwich with OPI Don’t Touch My Tutu (NYC Ballet Soft Shades Collection). I did like follow:

1st coat: Don’t Touch My Tutu
2nd coat: Rockets Red Glare
3rd coat: DTMT
4th coat: RRG
5th coat: DTMT
6th coat: RRG

Yep, six coats but it doesn’t look thick on the nail. Just fantastic. I love this and doesn’t it look like a speckled candy cane?

 

Don't Tocuh My Rocket 01

Don't Tocuh My Rocket 03

Don't Tocuh My Rocket 02

Don't Tocuh My Rocket 04

Don't Tocuh My Rocket 05

Don't Tocuh My Rocket 06

Don't Tocuh My Rocket 07

 

 

Annonser

23 reaktioner på ”NailArt Sunday: Don’t Touch My Rocket!

    • Ja, jag vet. Det är svårt att låta bli. Jag kan ju säga att jag är sugen på att skaffa både dottingtools och mindre penslar nu. Kanske ska gå vidare och testa annat än mackor och gradients.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s