China Glaze – Emerald Sparkle

Kollektion: The Sleigh Ride, 2008 / Loves You Snow Much, 2009

Igår blev jag akut sugen på att lacka med en gammal klassiker. Jag är helt säker på att detta är ett av mina första China Glaze och jag visade detta precis när jag börjat blogga. Nu var det alltså dags att damma av flaskan och låta det få pryda mina naglar igen. Jag kan inte komma över det här med att det finns två versioner av Emerald Sparkle. En mörk murrig variant som kom först och det lacket sålde tydligen slut i ett nafs. China Glaze släppte då en variant av Emerald Sparkle som inte hade den murriga mörka jellybasen. De har sedan återgått till originalversionen.

Jag funderar fortfarande på vilken variant jag har. Jag jämför såklart med Scrangies bilder och hennes swatch ser mycket mörkare ut. Andra swatcher på det här liknar mitt.

Jag konstaterar dock att jag älskar det här hur som helst. Det borde vara den bra versionen jag har. Det är en gammal grön men fortfarande en av mina favoriter i gröna kategorin. Grönt glitter i mörk jellybas. Yum.

Applicering: Kul att det här var hur enkelt som helst att måla med. Två lager och torktiden var normal.

 

English:

The Sleigh Ride, 2008 / Loves You Snow Much, 2009

Here’s a beautful classic from China Glaze. Still one of my favorites all time. I’m still curious about if my bottle is ”the real one”. When Emerald Sparkle was first released it sold out immediately and people got crazy. Somehow China Glaze released another batch of Emerald Sparkle but this time a dud. It didn’t have that murky, dark green jelly base. I know that they went back to the old one later but I wonder which one I got.

I’s super gorgeous though, so it should be the good one. I showed you this year’s ago but felt it was time to pick it up once again. I still love it. Green glitter in a dark green jelly base. Yum.

Application: I didn’t remember that the formula was this great. It is really easy to paint with and it covers in two coats. Good dry time.

 

China Glaze - Emerald Sparkle 01

China Glaze - Emerald Sparkle 02

China Glaze - Emerald Sparkle 03

China Glaze - Emerald Sparkle 04

China Glaze - Emerald Sparkle 07

China Glaze - Emerald Sparkle 08

 

Annonser

25 reaktioner på ”China Glaze – Emerald Sparkle

  1. Jag litar ju inte på Scrangies bilder. Sällan har det jag sett på hennes blogg hänt på mina naglar. Jag har originalet av ES, jag köpte det när det kom, så du kan spana på min bild och jämföra. Jag vet inte hur annorlunda mellanvarianten var. Hur som helst, det är ett magiskt lack. Det vackraste gröna som finns, kanske? Alla fall bland dem.

    • Hennes bilder förskönar många lack. Vissa lack kan man verkligen bli besviken på när man själv testar. Jag har faktiskt lagt ett bud på ebay och de kallar lacket för originalet. Chansar. 🙂

    • Jag letade på ebay nu. Jag gör en chansning. Om det är originalet jag har gör det ingenting med en backup och är det inte originalet jag har blir jag glad över att ha fått tag på det.

  2. SÅ VACKERT. Men du, är det verkligen originalet? För jag har för mig jag läste att originalet är mer glittrigt och den andra var mer nästintill skimrigt, och tycker ditt ser ut som skimmer? Ser inte riktigt ut som mitt tycker jag… Eller? Hmm… båda är iaf sjukt snygga.

  3. Ping: China Glaze – Emerald Sparkle | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s