Milani – HD

Kollektion: 3D Holographic

Äntligen fredag vilket innebär Kerstins holofredag, lön och helg. Så efterlängtat. Jag och min kära mor har kommit överens om att vi måste ha köpstopp ett par veckor när det gäller inköp av kläder. Vi har nog gått lite bananas det senaste och kommit fram till att detta är ett oroande beteende. 😀 Detta inebär alltså kläder, inte lack. Jag kommer nog att lägga en liten beställning på lack men vet inte vad än. Å ena sidan har jag massvis med lack hemma som jag inte har testat men å andra sidan finns det så mycket som jag vill köpa och man vill ju inte hamna på efterkälken.

Nog babblat om det. Idag bär jag silvriga Milani HD för att fira holofredag. Jag hade inga höga förväntningar alls på holoeffekten. Det ser lite tamt ut i flaskan men det här överraskade mig faktiskt lite. Det är inte någon China Glaze Kaleidoscope-effekt men ändå ett ganska synligt holosprakande. Här har vi scattered holo och jag tycker det är riktigt läckert. Absolut värt att äga och jag tycker mer om detta än Depends variant.

Applicering: Formulan har en aning holosjuka men jag har varit med om värre. Det är väldigt skirt så fyra lager är ett måste. Går ju även att lägga på ett silvrigt lack för satt slippa klabba på med tusen lager. Torktiden är lite längre om man jämför med andra holosar men det var ju trots allt fyra lager och jag skippade överlack den här gången.

 

English:

3D Holographic

What a wonderful day. It’s Kerstin’s holofriday, pay day and weekend. Though, my mom and I decided to have a no-buy some weeks from now. We have bought a little too much clothes lately and need to stop for a while. Some new polishes are ok, though. 🙂 Pheew.

The holo for today is Milani HD, the silvery holo in this collection. I had no expectations but this surprised me in a good way. The scattered holo effect is better than I thought. Not the strongest in the world but absolutely visible. I really like this. 🙂 I have a weakness for scattered holos so it’s not that strange that I like it.

Application: Sheer. I needed four coats and still you can see through on some nails. It’s ok to paint with and dries slower than some holos. I didn’t use top coat this time and I guess that had made this dry faster.

 

Milani - HD 04

Milani - HD 02

Milani - HD 03

Milani - HD 05

Milani - HD 06

Milani - HD 09

25 reaktioner på ”Milani – HD

  1. Jag som inte brukar gilla silver så mycket tycker det här ser väldigt trevligt ut.

    Kläder har jag inte köpt så mycket som jag kanske borde, men lackköpen har vuxit på ett väldigt ororande sätt sista tiden. Så mycket fint man vill ha.

  2. Vilket partylack! Verkligen jättefint! Nästan alla mina klädinköp har fått lämna plats åt lack istället, borde försöka dra ner på dem med. Om det bara kunde sluta släppas så många snygga kollektioner hela tiden så skulle min plånbok vara både fetare och gladare 😉

  3. Det där är ju ett fint lack. Jag gillar mina Milanis när jag känner för en grövre, mer scattered holo som verkligen glittrar.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s