Nfu Oh 49

Som jag i tidigare inlägg skrev, så bar jag inte OPI A Butterfly Moment för sig själv i många minuter. Jag har varit sugen på flakes ett tag och när Lacky Corner visade ett flakelack igår blev jag påmind och plockade fram Nfu Oh 49 som jag inte har testat tidigare. Jag tänkte att det säkert kunde göra sig över ljusa ABM. Och faktiskt, det blev riktigt snajsigt. Inte alls in your face men väldigt mycket finare än ABM på egen hand. Nfu Oh 49 har flakes som skimrar mycket i orange och guld och som även har en duokromisk effekt som förmodligen kommer fram bra på ett mörkt lack. I vissa ljus skimrar det även i grönt. Basen är skirt aprikosorange-nåtsånt. Ger inte så mycket färg och frågan är hur det blir på egen hand. Knappast täckande?

Jag lade ett lager av Nfu Oh 49 över ABM och genast var naglarna roligare att titta på. Svårfotat som attan och jag borde kanske testat varianten under vatten. 🙂

Aplicering: Ett lager som är lätt att hantera. Det här är ju ett effektlack och kanske inte något man försöker göra opakt på egen hand men jag blir ändå lite sugen på att testa det. Ett lager torkade fort.

 

English:

I didn’t wear OPI A Butterfly Moment for many minutes yesterday. I couldn’t help myself, I just had to try Nfu Oh 49 over it. And…much better. Now it’s fun to look at my nails with the gorgeous flakes on it. Lacky Corner posted flakes yesterday and that inspired my to pick Nfu Oh 49 up. Nfu Oh has flakes in orange/gold that shifts to green and the base is very sheer and look peachy orange to me. It still looks sober but with a little twist. Hard to capture this with my camera. Maybe I should’ve tried to take photos with my nails under water. 🙂

Application: This one coat over ABM was easy. It dries fast as well.

 

Nfu Oh - 49 02

Nfu Oh - 49 04

Nfu Oh - 49 03

 

16 reaktioner på ”Nfu Oh 49

  1. Hmm, jag gillar det också bättre med flakes på. Jag fick hem ABM idag, och blev inte direkt imponerad när jag packade upp det. Försiktiga färger är inte min kopp te direkt, men kanske på jobbet, som du skrev i förra inlägget.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s