OPI – When Monkeys Fly!

Kollektion: Soft Shades 2013, OZ The Great and Powerful
Utskickat i recensionssyfte

Jag tänkte först testa When Monkeys Fly över Glints of Glinda, som kom med samma kollektion. I sista stund började jag dock fundera på hur detta skulle se ut över svart så så fick det bli. Jag valde Star Nails svarta krämlack som bas. Sedan lackade/duttade jag dit When Monkeys Fly! Fränt. Det gjorde sig bra över svart måste jag säga men det var svårt att sprida ut de stora guldhexagonalerna. Man fick peta och dutta en del med penseln. I lacket finns det även prismatiskt mindre glitter.

Jag gillar effekten men jag stör mig lite på att glittret sticker upp på vissa ställen och är vasst. Kanske kan man ösa över med topplack för att slippa det. Festligt är det i alla fall och jag blir sugen på att lacka med det över Glints of Glinda efter att jag sett Sminkans fina bilder på det. 🙂

 

English:

Soft Shades 2013, OZ The Great and Powerful
Sent for review

I was curious about how this would look over black so I used Star Nails black creme first. Then I put When Monkeys Fly! over that. I had to work around the big gold hexagonals to place them were I wanted. I wasn’t totally satisfied with the result but I left it this way. I think it look cool over black. I like the big golden hexagonals and the prismatic glitter. Very festive.

 

OPI - When Monkeys Fly! 07

OPI - When Monkeys Fly! 01

OPI - When Monkeys Fly! 02

OPI - When Monkeys Fly! 05

OPI - When Monkeys Fly! 06

OPI - When Monkeys Fly! 09

OPI - When Monkeys Fly! 11

 

 

 

Annonser

29 reaktioner på ”OPI – When Monkeys Fly!

  1. Nja. Alltså nä… jag vet inte riktigt. Tacoglitter som Sminkan lärde mig igår att det heter (passande namn) är inte min grej. Men det ser festligt ut på dig!

    • Lärde mig också det när Sminkan skrev om det. Jag reflekterade inte så mycket över det egentligen. Det var nog mest det att glittret var lite vasst som störde mig.

  2. Jag såg så fram emot att se swatches på detta och tyckte det såg helt underbart ut i flaskan, men nu när jag ser swatches på det så känner jag ett njaa…..för det är inte snyggt när det står upp så där, jag har svårt för det tyvärr. Annars är det coolt med så stora glitter.

  3. Jag blev ju oväntat förtjust, tacoglittren till trots, men det är inget lack för lekmän. Det kräver handlag både vid applicering och så alla lager överlack då… 😀

  4. Tänkte verkligen skaffa det här, men ju mer bilder jag ser så förstår jag att jag inte skulle stå ut med ”taco”-glittret =(
    Suck,det är ju så vackert !

  5. Aldrig hört uttrycket tacoglitter förrän igår och idag läser jag det lite överallt:) Generellt tycker jag att glitter gör sig bäst på svart bakgrund men denna imponerar inte så mycket på mig. Nej, det blir inget tacoglitter för min del tror jag inte.

  6. Ping: OPI – I Reached My Gold | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s