Zoya – Logan

Kollektion: Ornate Collection, Vintern/Julen 2012

Äntligen har jag fått bära Logan. Äntligen. Wow, vilken goding. Logan blir alltså mitt bidrag till denna veckas gröna onsdag. Det var bara några veckor sedan som Karin startade denna temadag men det känns redan som en självklarhet att visa grönt på onsdagar.

Logan är precis så vackert som alla har sagt. Zoya är verkligen proffs på att göra gröna lack. Ivanka och Apple hör till mina gröna favoriter och nu även Logan. Det är en härlig blandning av mörk grangrön och guld. Det består av en himla massa skimmerpartiklar som gör att det både glänser och glittrar på naglarna. Jag är såld.

Applicering: Tre lager som torkar fort. Perfekt formula. Nä, det finns inget att klaga på.

 

English:

Ornate Collection, Holiday 2012

Karins Green Wednesday is here to stay and today I want to show you a beauty. Logan from the Ornate Collection is such a stunning green. It’s green like the christmas tree and has lots of golden shimmer. The chunky shimmer are in both gold and green and sparkles and shines so beautiful on the nails. I love this as much as I love Ivanka and Apple.

Application: Three coats and good formula. Dries fast as well.

 

Zoya - Logan 02

Zoya - Logan 03

Zoya - Logan 05

Zoya - Logan 06

Zoya - Logan 07

Zoya - Logan 08

Zoya - Logan 09

Annonser

42 reaktioner på ”Zoya – Logan

  1. Fint på bild, men det är för likt Ho-ho-holly från CC för att jag ska bli intresserad. Det lacket är också skitfint på bild, men jag trivdes inte i det alls. Tyvärr.

  2. Så läckert! Har sett så många fina gröna glitterlack som jag bara måste ha men kommer liksom aldrig till skott. Kan vara för att jag sitter och väntar på lönen som kommer imorgon, och då tror jag att det blir några nya Halo Hues istället :p

  3. Logan var fin, det håller jag med om. På dina bilder ser det mycket mörkare ut än jag minns det. Måste prova det igen snart…

  4. Ping: Vacker & Underbar » Deltagarlista Grön Onsdag!

  5. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Blir bara mer och mer galen i Zoya – fick mitt första i december och nu är jag helt såld. De är ju underbara, hur har jag kunnat undgå det innan?

  6. Ping: KIKO – 533 Pearly Golden Green (United In Green) | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s