OPI – Which Is Witch? (glittertippar över I Theodora You)

Kollektion: Soft Shades 2013, OZ The Great and Powerful
Utskickat i recensionssyfte

Den här manikyren gjorde jag i veckan och kan nu dela med mig av den och delta i Lela’s Nail Art Sunday. Det var längesen så det kändes kul att äntligen vara med. 🙂

Jag funderade lite över vad jag skulle göra med glitterlacket Which Is Witch?. Jag har sett hur detta ser ut över hela naglar hos många andra så jag ville testa en enkel variant av gradient över I Theodora You. Eller gradient kanske är att ta i. Jag duttade detta på tipparna  och försökte få det att se ut som en gradient men man skulle nog kunna säga att det är en blandning mellan gradient och funky french.

Glittret är prismatiskt med både hexagonaler och smått strängglitter. Jag har inte riktigt kommit i underfund med vad jag tycker om strängglitter då jag knappt testat något ännu…egentligen. Det här gillar jag i alla fall massor. Hur jag ställer mig till glitter med större strängar vet jag inte.

Resultat gillar jag oväntat mycket. Visst, det är verkligen så där sötnötigt och hade jag gått till nageltanten hade inte detta varit mitt val. Men…det ser faktiskt ut som att jag har varit på salong. Inte för att skryta men det gör faktiskt det. 🙂 Detta bar jag i två dagar!? Helt galet.

Applicering: Att använda som layering är inga problem. Jag tycker det var lätt att hantera och det torkade fort med China Glaze Fast Forward.

 

English:

Soft Shades 2013, OZ The Great and Powerful

I did a simple gradient with Which Is Witch? over I Theodora You this week. That means that I can participate in Lela’s Nail Art Sunday.

I put the glitter on my tips with the brush and I must say that I was satisfied with the result. Very cute and it almost looks like I’ve been at a nail saloon.

Application: To use as layering/nail art it’s perfect. I found it easy to work with and it dried fast.

 

OPI - Which Is Witch 01

OPI - Which Is Witch 02

OPI - Which Is Witch 04

OPI - Which Is Witch 05

OPI - Which Is Witch 06

OPI - Which Is Witch 07

 

 

 

Annonser

26 reaktioner på ”OPI – Which Is Witch? (glittertippar över I Theodora You)

  1. Jättesnyggt! Strängglitter och dess framgång beror mycket på vad man kombinerar med har jag upptäckt. Här blev det ju jättesött tillsammans. 🙂

  2. Supersnyggt! Älskar den babyrosa färgen med silverglittret till, gjorde en liknande manikyr för några månader sedan, fast med en persikofärgad bas. 🙂

  3. Ping: OPI – Desperately Seeking Sequins | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s