Depend – 349

Kollektion: Våren 2013
Utskickat i recensionssyfte

Här kommer ett sent söndagsinlägg. Har grejsat nästan hela helgen och lyckats slita en del på mina naglar. Städa är inte naglarnas favorit. Jag har ingen nailart till er eller något sådant skojigt utan ett enkelt vårigt lack från Depend. På tal om mina naglars skick. Jag vet snart inte vad jag ska hitta på för att de ska må bra. De skivar sig mer än någonsin men jag kan inte klippa ner dom så mycket mer. Snyft snörvel. Hoppas de blir bättre när våren närmar sig.

349 är ett aprikost jellylack fyllt med silversflecks. Gulligt och sött, ja, men inte min kopp te. Det är för blekt och för sött för min smak skulle jag vilja säga och så gör sig nog inte färgen till min bleka hudton. Kanske att det här hade gjort sig bättre till sommaren. Jag gillar skimret i lacket. Hade det varit en poppigare färg hade det nog gått hem hos mig.

Applicering: Skirt men lättmålat. Jag har fyra lager på bilderna men det torkar snabbt.

 

English:

Spring Collection 2013
Sent for review

A late sunday post with a pale peachy polish. This one is not great to my skin tone but probably great in the summer. It’s jelly and has silver flecks in it. Too cute and pale for my taste but I think that depends on my skin tone. I would like a brighter color with this kind of shimmer.

Application: Sheer but good formula. Four coats and good dry time.

 

Depend - 349 01

Depend - 349 03

Depend - 349 04

Depend - 349 05

Depend - 349 06

 

6 reaktioner på ”Depend – 349

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s