Gina Tricot – Another Bite

Igår var jag på Gina en sväng och den här gången kunde jag inte stå emot. Jag köpte Another Bite och två andra lack för 99 kronor. Eftersom Another Bite är jättegrönt passar det perfa till Karins Gröna Onsdag.

Jag är osäker på om jag har något lack som liknar den här nyansen. Borde kanske kolla igenom min samling för att förbättra minnet. Annars har man väl snart köpt på sig ett gäng dupes. Jag kan inte komma på vad det skulle vara för lack i så fall. Det här är så gladgrönt det kan bli. Jag trodde att det skulle vara ett helt vanligt krämlack men jag tror att detta är ett crelly. Det är så himla blankt och glasaktigt så det måste vara det. Jag gillar det starkt.

Applicering: Ganska tunt men lätthanterligt. Blir randigt när man målar men jämnar ut sig efter en stund. Jag har använt tre lager och torktiden är normal.

 

English:

Yesterday I bought three polishes at Gina Tricot. One of them was Another Bite and that is a perfect polish to use for Karin’s Green Wednesday.

This is such a happy, bright green. I don’t think I have another polish like this in my stash, but I’m not sure. The finish looks like crelly. It’s so shiny and looks like glass. I like it a lot.

Application: Thin but easy to handle. A bit streaky at first but it looks even after a while. Three coats and normal dry time.

 

Gina Tricot - Another Bite 01

Gina Tricot - Another Bite 02

Gina Tricot - Another Bite 03

Gina Tricot - Another Bite 04

Gina Tricot - Another Bite 05

 

 

Annonser

15 reaktioner på ”Gina Tricot – Another Bite

  1. Jag har också det här och det är verkligen snyggt. Tyvärr blev mina naglar alldeles fruktansvärt missfärgade och jag gick omkring med slimegröna naglar i en vecka. Dessutom sken färgen igenom alla lack jag bar.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s