A-England – Dragon

Kollektion: The Legend

Härligt med lördag, vänner. Jag trodde på morgonkvisten att det skulle bli en fin dag. Hänga ut lakan på tvättställningen, grilla i solen i eftermiddag, ja sånt som man har längtat efter i över ett halvår. I morse satt jag och slötittade på väderprognosen och då hör jag, ve och fasa, att de varnar för åska ikväll. Buhuu. Och redan nu tornar otäcka, hotfulla moln upp sig från alla håll. Huuu.

Jag hann inte få till ett holoinlägg till gårdagens holofredag men bar ändå holo, både torsdag och fredag. I torsdags var jag förresten på premiärfesten för en ny webshop i Borås. En vän är en av grundarna till shoppen och jag ville så klart vara där och se på alla fina kläder som jag själv inte har råd med. Det fanns väldigt många snygga plagg att titta på. Om ni är nyfikna så kika gärna in hos Estella.

Tillbaka till det som bloggen egentligen handlar om. Jag har äntligen tagit fram Dragon och det var verkligen på tiden. Jag älskar detta skogsgröna, murriga lack med lagom holo. Det var verkligen så vackert som jag hade hoppats på. Även om holoeffekten i A-England är diskret så tycker jag att det passar deras lack. De ser exklusiva ut på något sätt.

Applicering: Smör. Flyter på utan problem och täcker med två lager. Torkar fort dessutom så här finns inget att klaga på.

 

English:

The Legend Collection

I didn’t manage to post on yesterday’s holo friday but today I will do that instead. I have finally tried Dragon and Oh. My. God. how I love this. Such a beautiful forest green with holo. Not in your face holo but beautiful holo that makes this look elegant.

Application: Like butter. Two coats and fast dry time.

 

A-England - Dragon 01

A-England - Dragon 02

A-England - Dragon 03

A-England - Dragon 04

A-England - Dragon 05

A-England - Dragon 06

 

 

 

Annonser

23 reaktioner på ”A-England – Dragon

 1. This is indeed an awesome polish! Such a deep green and with good holo as well! A shame a-England is so expensive, but at least you can see why!
  Dragonforce – not generally a fan, but this track isn’t bad – I like the vocals and the melodies but when they but the guitars and the keyboards into ‘super fast’ mode it just sounds silly IMO!

  • I think it’s worth spending some extra on A-England. They are so good in every way. Beautiful and has perfect formula. 🙂

   I totally agree about Dragonforce. I heard the song when we played Guitar Hero and I kinda fell for it but it’s at the same time a bit…silly. 😀 It makes me glad, though.

 2. Läckert! En riktigt fin grön ton och bra bilder! Jag skulle kunna tänka mig att låna en bild av dig och länka till produkten i min shop (om du vill)?! /Hälsningar Katarina, Edgy Polish

 3. Åhhhh vilken underbar drakgrön färg!!!! Älskar namnet också eftersom jag är väldigt förtjust i Drakar 😀

  • Vill också ha den här gröna med massa holo. Hoppas Color Club gör något skoj framöver. De måste väl se hur poppis det är. Hoppas på en rolig holo-höstkollektion från CC. 😀

 4. Så himla läckert detta ser ut på dina bilder! Har sett det innan och fick som mest lite ljumma känslor men nu har du lyckats få så fina bilder att jag nog måste lägga till det på önskelistan i alla fall. 🙂

 5. Ping: Årskrönika 2013 | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s