Depend – 351

Kollektion: Vårkollektionen, Våren 2013
Utskickat i recensionssyfte

Va, Depend igen? Ja, jag vet. Men jag vill komma ifatt och dessutom passar 351 så bra till Lindas Blå Måndag så jag kör på. Imorgon kommer ett annat märke, jag lovar.

Jag hade fått för mig att jag inte skulle gilla 351. Hade jag inte läst någonstans att detta var skirt? Jag förväntade mig att det skulle ta en himla massa lager för detta att bli opakt. Så var det inte. Det som jag verkligen föll för här var färgen och skiftningarna. Det går från mörkt turkosblå till grönt och härligt. I lacket finns även någon typ av silverflecks som är utspritt snyggt på nageln. Hade det inte varit för att jag sabbade lacket med en dålig layering så hade jag burit detta än idag. 🙂

En sak till. Det här är grönare i verkligheten.

Applicering: Depends lack är verkligen lätta att lacka med. Aldrig några problem med rinniga lack osv. Här har jag använt tre tjocka lager och torktiden kändes lite längre än normalt.

 

English:

Spring Collection, Spring 2013
Sent for review

Yet another Depend? I know, but this is perfect for Lindas Blue Monday and I really love the color. 351 is dark turquiose blue and shifts to green. There are also some silver flecks in there. This is a really nice polish. Irl it’s more green.

Application: Covers in three coats and is super easy to paint with. Depend always has good formula. It dries a bit slow but nothing to worry about.

 

Depend - 351 03

Depend - 351 04

Depend - 351 01

Depend - 351 02

 

Annonser

3 reaktioner på ”Depend – 351

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s