A-England – Perceval

Kollektion: The Mythicals

Nu vet jag varför jag brukar vara sparsam med rusdrycker. Igår var det galej i byn och jag som inte dricker så mycket alkohol och äter LCHF tål inte så mycket när det väl vankas fest. Det blev väl ett glas rött för mycket kände jag idag. Eller, om vi säger så här. Den där ljustunneln var inte långt ifrån. Jag har mått SÅ dåligt att det inte går att beskriva. Jag blir lätt väldigt dålig dagen efter och idag fick jag känna på det för första gången på väldigt länge. Jättejätteont i huvudet, har inte fått behålla någon mat. Har t.o.m. sjunkit så lågt att jag har ätit chips och ostbågar idag men det var det enda jag fick i mig. Nu börjar jag dock bli sugen på riktig mat så vi får se vad jag hittar på.

Tänkte i alla fall få till ett blogginlägg så att ni inte undrar var jag har tagit vägen. Jag lackade med Perceval i förra veckan och blev förtjust. Ett mycket vackert, mörkrött nästan metalliskt skimmerlack. Hade tänkt delta med en bild till swatchtävlingen som Edgy Polish har haft men glömde helt av detta och kom på det igår. Nåja, så kan det vara. Nu får det bli ett helt vanligt blogginlägg. Som jag skrev när jag visade Zoya Elisa så är detta en typ av lack som man inte kan få för många av. Otroligt tjusigt i solen.

Applicering: Mer rinnigt än vad jag är van vid från A-England men jag fick snart kläm på formulan och då gick det som en dans. Två lager och snabb torktid.

 

English:

The Mythicals Collection

I wore Perceval this week and it’s a gorgeous, dark red, metallic shimmer. So deep and rich and amazing in sunlight.

Application: At first I thought this was runny compared to the other polishes from A-England but soon I manage to control the formula and it was good. Two coats and fast dry time.

 

A-England - Perceval 01

A-England - Perceval 02

A-England - Perceval 03

A-England - Perceval 04

A-England - Perceval 05

A-England - Perceval 06

A-England - Perceval 07

A-England - Perceval 08

 

Annonser

34 reaktioner på ”A-England – Perceval

  1. Åhhhh jag döööör så läckert rött,helt fantastiskt underbart vackert 🙂
    Hoppas att du mår bättre idag efter helgens bravader 😉

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s