Gina Tricot – Rose Glitter

Hallihallå på er!

Någon som sitter och kollar bloggar så här en somrig torsdagskväll, månntro? Eller sitter ni på någon uteplats och sippar rosé? Så passande då med ett glitter som bl. a. innehåller mediumstora rosa glitter, stora guldhexagonaler och mikroglitter. Det här är absolut ett layeringslack men det skulle kanske gå att få det opakt på egen hand. Jag tycker att jag får med väldigt mycket glitter när jag lackar med lacket. Två lager över Depend 347 och bling uppstod. De rosa glittret syns inte så väl tyvärr så det kanske hade gjort sig bättre på en annan bas. Men jag måste säga att jag gillar resultatet även om det är väl prinsessgulligt för min smak egentligen. 🙂

 

English:

Here’s a late post this beautiful thursday evening. Today I will show you a glitter combo with Depend 347 and Gina Tricot Rose Glitter. The glitter has big gold hexagonals, medium pink glitter and micro glitter. Cute and blingy. Looks great over the base I chose. Two coats and there’s no problem to fish up a lot of glitter on the brush.

 

Gina Tricot - Rose Glitter 03

Gina Tricot - Rose Glitter 04

Gina Tricot - Rose Glitter 05

Gina Tricot - Rose Glitter 06

Gina Tricot - Rose Glitter 01

Gina Tricot - Rose Glitter 02

 

 

9 reaktioner på ”Gina Tricot – Rose Glitter

  1. Det var väl fint! Kan tänka mig många ”underlack”, svart förstås, men även olika blå, eller, ja vad som helst vore roligt att testa!

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s