Nubar Moodies – Mocha Brown

Hallojs! Tar en paus från den underbara solen och slänger in ett kort men tråkigt inlägg. För väldigt längesedan hade Nailmail Nubar Moodies som månadens märke och jag beställde tre om jag inte minns fel. Problemet med lacken var att de inte ändrade färg så där värst mycket även om det var det som var grejen med dessa, Jag tror inte ens att de finns kvar i sortimentet. Idag har det kommit flera varianter på lack som skiftar färg beroende på temperatur. De verkar fungera bättre.

Jag ville dock ge det en chans för att ha testat det, bloggat om det och sen med gott samvete kunna lägga det i Helmer för all framtid.

Mocha Brown är en bra beskrivning. Det ska skifta till lila beroende på temperatur men det är en sådan liten skillnad att man knappt kan se det. Färgen i sig är inte ful men för tråkig för att göra mig exalterad.

Applicering: Skirt som vatten. Jag tror jag klabbade på med fyra lager men ändå blev det inte helt täckande. Dessutom var det svårt att få det lika täckande på alla naglar. Det ser jag nu när jag tittar på bilderna i efterhand. Torktiden kan jag inte uttala mig om riktigt men har för mig att det var normal torktid ändå.

 

English:

Hi there! Had to rest from the sun a couple of minutes and thought that I could post about this boring polish. Nubar Moodies are no longer available I think. I have had this for years and thought that it would be great to try it, blog about it and then put it in the Helmer.

This is supposed to change color depending on the temperature and from the beginning it’s light brown and should change to violet. Maybe it does but it’s almost impossible to see any difference. Nope, this was no fun.

Application: Sheer as water. Four coats later I gave up but still not completely opaque. Normal dry time.

 

Nubar Moodies - Mocha Brown 05Cold Water

Nubar Moodies - Mocha Brown 06Cold Water

Nubar Moodies - Mocha Brown 07Hot Water

Nubar Moodies - Mocha Brown 08Hot water

Nubar Moodies - Mocha Brown 01In The Sun

Nubar Moodies - Mocha Brown 02

3 reaktioner på ”Nubar Moodies – Mocha Brown

  1. Nä, det där var ingen hit. Synd att lägga pengar på lack som inte håller vad dem lovar.
    Jag kan rekommendera Dance Legend Thermo lack, lätta att måla med och ändrar verkligen färg. 🙂

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s