Orly – Black Pixel

Kollektion: MegaPixel FX, Våren 2013
Utskickat i recensionssyfte

Nu har den där flaskan stått och glott på mig alldeles för länge så det vara bara att ta tag i den. Få det gjort liksom. Vet inte varför det inte har lockat. Svart är ju alltid snyggt och dessutom har ju lacket sandfinish som jag gillar.

Och visst gillar jag Black Pixel. Det är ju jättesnyggt. Silvergnister i svart bas. Rock & roll liksom. Jag trodde att Plum Pixel skulle bli favoriten ur kollektionen men jag får nog ändra mig där. 🙂

Applicering: Lite rinnigt men är man försiktig så går det bra. Men varför har alla andra märken lyckats med formulan och inte Orly helt hundra? Det täcker i alla fall med två lager och torkar snabbare än de andra Orlysarna som jag har testat.

 

English:

This bottle has been staring at me for a while now so it was time for it to see the daylight. I don’t know why I have waited so long. I mean, it’s black and sandy.

Of course this was cool. I really like it and this could be the favorite from the collection. It has silver glitter in a black base and dries to a matte, gritty, and glittery finish.

Application: A tiny bit runny but covers in two coats. The dry time is rather quick.

 

Orly - Black Pixel 01

Orly - Black Pixel 02

Orly - Black Pixel 03

Orly - Black Pixel 05

Orly - Black Pixel 06

Orly - Black Pixel 07

 

 

 

9 reaktioner på ”Orly – Black Pixel

  1. Tror jag har burit detta tre gånger utan att ha lyckats fota det. Inte för att det är svårfotat utan för att jag glömt bort det;) Och jag håller med dig, det är ett snyggt lack:)

  2. Pingback: IsaDora – Black Crush | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s